Black Leaf Octobong 15-Arm Percolator

Krachtige laboratoriumkwaliteit bubbler.
Black Leaf Octobong 15-Arm Percolator - Waterpijp-bong.nl
Black Leaf Octobong 15-Arm Percolator - Waterpijp-bong.nl Black Leaf Octobong 15-Arm Percolator - Waterpijp-bong.nl Black Leaf Octobong 15-Arm Percolator - Waterpijp-bong.nl Black Leaf Octobong 15-Arm Percolator - Waterpijp-bong.nl Black Leaf Octobong 15-Arm Percolator - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: 0201816
Voorraadindicatie:   UITVERKOCHT
Prijs: € 85,00

Voorraadindicatie: :
0

De Black Leaf Octobong 15-Arm Percolator ziet er niet alleen niet mooi strak uit, er schuilt ook veel kracht in deze compacte, staande glazen bubbler van laboratoriumkwaliteit. Van zijn holle basis tot zijn scheve kamer tot zijn lange elegante hals die eindigt in een comfortabel plat schijfvormig mondstuk, deze bubbler is leuk om naar te kijken, vast te houden en om mee te roken!

De 15-armige treepercolator is verstevigd met een kleine kraal van glas tussen elke arm met dubbele sleuven om breuken te voorkomen, en het zorgt voor intense diffusie in slechts een klein beetje water voor een verrassend soepele hit. De basis is onderdeel van de kamer en zorgt zelf voor extra volume. Vul de ruime glazen bowl met gaasgroef, die is gemaakt om op alle standaard metalen gaasjes te passen en helpt as en vuil uit hetwater te houden waarbij je er absoluut geen weerstand van merkt. De glazen bowl heeft een male socket van 18,8 mm dat perfect past in de female 18.8 socket van de bubbler.

Een geëtst Black Leaf-logo is prominent op de body van de bubbler geplaatst en een onheilspellende geëtste octopus siert de platte, ronde greep op het mondstuk. Waarom een ​​octopus als de bubbler 15 armen heeft? Neem een ​​trekje en bespreek! ;-)

Gemaakt van zwaar 4 mm dik glas en staat op een 11,5 cm brede stevige basis. 

Wil je deze bubbler voor olie, wax of dab gebruiken? vervang de bowl dan voor een (domeless) nail, banger, of een ander onderdeel / accessoire.

Specificaties:
• Hoogte: 28 cm
• Socket size: 18.8 mm
• Downpipe: fixed
• Kleur: transparant
• Materiaal: borosilicaatglas
• Glasdikte: 4 mm
• Bijzonderheden: 15-armige percolator

Inloggen

account aanmaken