Onze online headshop biedt een fantastisch assortiment vaporizers (verdampers) in diverse soorten.

Vaporizer / Verdamper kopen

Geen zin om tabak te roken? Bevallen die pure joints ook niet? Ga dan verdampen! Tenminste vijf wetenschappelijke onderzoeken hebben de werking van vaporizers geanalyseerd. Hieruit bleek dat in de damp schadelijke bestanddelen sterk verlaagd waren, of zelfs geheel afwezig waren. Een prima alternatief dus!  Bekijk onze goedkope budget vaporizers en onze duurdere vaporizers van hoge kwaliteit.

Wat is een vaporizer?

Een vaporizer (of verdamper) is een apparaat dat gebruikt wordt om de werkzame bestanddelen uit plantmateriaal vrij te maken, doorgaans cannabis, tabak of andere kruiden. Verdampen is een alternatief voor roken. In plaats van het kruid te verbranden, waarbij ontelbaar veel schadelijke bijproducten vrijkomen, verhit een vaporizer het materiaal tot een temperatuur van circa 180°C, zodat de werkzame stoffen in de plant smelten en een aromatische damp vormen. Idealiter bevat deze damp geen vaste deeltjes (teer) en reduceert ongewenste gassen zoals stikstofoxide.
Bij het verdampen van marihuana komen de werkzame stoffen, THC, CBD en CBN wel vrij, komen een aantal schadelijke stoffen, benzeen, tolueen of naftaleen niet vrij en wordt een grote vermindering van koolstofmonoxide en teer behaald.

Voordelen van een vaporizer

Wetenschappers hebben vastgesteld dat vaporizers een klinisch betrouwbare en veilige methode van cannabisconsumptie zijn. Ook onze Vaporizer is zeer geschikt voor het verdampen van mediwiet. Voordelen van de vaporizer zijn:

   •  Geen rook
   •  Verdamper
   •  Geen verbranding
   •  Gezonder roken
   •  Smaak blijft behouden
   •  Minder teer.

Lees op onze wiki informatie pagina veel meer over vaporizers.

Koop nu jouw vaporizer in onze online headshop waterpijp-bong.nl !

Win een Grace Glass bong SMS actie bij waterpijp-bong.nl

Inloggen

account aanmaken