• Dagen
  • Uren
  • Min
  • Sec

Tijdens het Pinksterweekend nu 15% korting. Code "EXTRA15".

Waterpijp shisha met 2+ slangen

Resultaten 1 - 12 van 34

Pumpkin Waterpijp - Twee slangen - Groen

Mooie stevige Shisha met 2 slangen.

Prijs:€ 19,99

Pumpkin Waterpijp - Twee slangen - Blauw

Mooie stevige Shisha met 2 slangen.

Prijs:€ 19,99

Pumpkin Waterpijp - Twee slangen - Roze

Mooie kleine shisha met 2 slangen.

Prijs:€ 19,99

Pumpkin Waterpijp - Twee slangen - Wit

Mooie kleine witte shisha met 2 slangen.

Prijs:€ 19,99

Sahbi Pumpkin Shisha Black 24 cm - 2 slangen

Mooie kleine zwarte shisha met 2 slangen.

Prijs:€ 19,99

Pumpkin Waterpijp - Twee slangen - Rood

Mooie kleine rode shisha met 2 slangen.

Prijs:€ 19,99

Waterpijp Al Afdal 2 slangen zwart goud

Compact in formaat, groots in gebruik.

Prijs:€ 35,01

Junior Hookah Waterpijp Flame 2 slangen blauw

Vlammen design waterpijp met 2 slangen.

Prijs:€ 36,00

Junior Shisha Waterpijp Flame 2 slangen zwart

Shisha in zwart design met twee slangen.

Prijs:€ 36,00

Arabische Shisha Waterpijp 2 slangen rood

Mooie Arabische shisha in Arabische stijl.

Prijs:€ 36,51

Arabische Shisha Waterpijp 2 slangen zwart

Prachtige zwarte shisha in Arabische stijl.

Prijs:€ 36,51

Sahbi Shisha White 47cm Two hoses

Unieke witte authentieke waterpijp, erg mooi!

Prijs:€ 39,00

Waterpijp met twee of meer slangen kopen

Als je een waterpijp met 2 of meer slangen wil kopen, dan bij je in onze waterpijp shop aan het goede adres. Wij van Waterpijp-bong.nl begrijpen we dat samen roken een unieke charme heeft. Daarom presenteren we met trots onze collectie van tweeslang waterpijpen, perfect voor het delen van bijzondere momenten. Deze waterpijpen zijn niet alleen een rookinstrument, maar een symbool van gastvrijheid en vriendschap. 

Een waterpijp met 2 of meer slangen is handig als je met meerdere mensen tegelijkertijd een waterpijp wil roken. Of het aantal slangen verder nog iets uitmaakt, kan je lezen in ons wiki artikel "Maakt het aantal slangen op een waterpijp iets uit?".

Gevarieerde stijlen shisha 's voor elke gelegenheid

Onze tweeslang waterpijpen zijn beschikbaar in diverse stijlen en ontwerpen, van klassiek tot modern, om aan alle voorkeuren te voldoen. Of je nu een gezellige avond met vrienden plant of een ontspannend moment voor jezelf zoekt, onze waterpijpen zijn de perfecte aanvulling. Hier vindt je diverse soorten originele waterpijpen van merken zoals Aladin, Dreamliner, Sahbi en El Malik.

Superieure kwaliteit en gedeeld genot

Elke waterpijp / shisha in onze collectie is vervaardigd met de hoogste aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. De tweeslang configuratie zorgt voor een gelijkmatige trek en een rijke, volle rookervaring, ideaal voor het delen.

We hebben bewust gekozen voor waterpijpen die betaalbaar zijn, maar toch ook van goede kwaliteit zijn. Onze waterpijpen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Ideaal voor beginners en experts

Of je nu een ervaren roker bent of net de wereld van waterpijpen ontdekt, onze modellen waterpijpen met 2 of meer slangen zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig in onderhoud. Ze bieden een geweldige manier om de rookervaring te delen en nieuwe smaken samen te verkennen.

Shisha kopen

Het assortiment aan waterpijpen in onze shisha shop bestaat uit de traditionele Arabische waterpijp, zoals bijvoorbeeld de Egyptische. Ook de Turkse en Indiase mag hier niet ontbreken. Onze collectie aan shisha 's komen overal vandaan en zijn verkrijgbaar met 2, 3 en zelfs met 4 slangen. 

Een shisha koop je omdat je het lekker vind om een shisha te roken. Shisha 's mogen op feesten en andere sociale gelegenheden niet ontbreken. Bovendien staat een shisha erg mooi als decoratie object op tafel of op de grond in huis. Een shisha is niet alleen om te gebruiken, maar ook mooi om naar te kijken.

Onze collectie waterpijpen

Duik in onze collectie en vind de tweeslang waterpijp die past bij jouw sociale levensstijl. Elk model biedt een unieke ervaring en is ontworpen om samen van te genieten. Kies jouw favoriet en maak je klaar voor onvergetelijke momenten van gedeelde vreugde en ontspanning. Bij ons is elke waterpijp meer dan een product; het is een middel om mensen samen te brengen.

Ontdek vandaag nog jouw ideale tweeslang waterpijp en ervaar de vreugde van het delen van rijke aroma's en gezellige tijden met vrienden. 

Inloggen

account aanmaken