Lange vloei & tips

Resultaten 1 - 12 van 22

Flamez Yellow King Size Slim lange vloei

Gemaakt van 100% houtpulp.

Prijs:€ 0,79

Smoking Blue King Size Brede Lange Vloei

Brede vloei voor dikke joints.

Prijs:€ 0,80

Smoking Deluxe Black King Size

Een lik- en plakrand van een natuurlijke gom.

Prijs:€ 0,80

Smoking Red King Size Lange Vloei

Brede vloei voor dikke joints.

Prijs:€ 0,80

Smoking Master KS Silver Extra Slim

Smalste lange vloei van Smoking.

Prijs:€ 0,80

Smoking Green King Size Lange Vloei

Brede lange vloei van 100% hennep.

Prijs:€ 0,80

Smoking Gold K.S. Slim lange vloei

Extra dun king size vloei papier van rijstpapier.

Prijs:€ 0,96

Rips Xtra Thin Blue K.S. Slim Lange Vloei

Fijne lange vloei voor een goede joint.

Prijs:€ 0,96

Dutch Rolling Papers King Size Slim

100% Flax KS Slim lange vloei.

Prijs:€ 0,96

Smoking Brown Rolling Papers King Size

Ongebleekt en chlorine vrije lange vloei.

Prijs:€ 0,96

Mascotte Organic Hemp King Size Slim vloei

100% Organische hennep vloeitjes van Mascotte.

Prijs:€ 0,96

RAW Original Filter Tips

Natuurlijke, ongebleekte en onbewerkte tipjes voor in je ...

Prijs:€ 0,97

Voor het kunnen draaien van een goede joint heb je lange vloei en een filter tip nodig. Bestel lange vloei en tipboekje eenvoudig online.

Wat is lange vloei?

Lange vloei, vaak aangeduid als 'rolling papers', is een speciaal soort dun papier dat wordt gebruikt voor het handmatig rollen van een joint / blow / spliff / stickie / jonko. Deze vloeipapiertjes zijn meestal gemaakt van hennep, rijst, of houtpulp, en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van standaard tot king-size.

Het gebruik van lange vloei

Het gebruik van lange vloei biedt de gebruiker volledige controle over de grootte en sterkte van hun rookwaar. Daarnaast kunnen gebruikers met behulp van lange vloei gemakkelijk mengsels van verschillende tabak- , wiet-, hasj- of kruidensoorten creëren. Deze persoonlijke aanpak resulteert in een unieke, op maat gemaakte rookervaring.

Verschillen in lange vloei

  • Materiaal: Hennepvloeitjes zijn sterk en hebben een neutrale smaak, terwijl rijstpapier dunner en bijna smaakloos is, wat zorgt voor een puurdere rookervaring. Vloeitjes van houtpulp zijn iets dikker en steviger.

  • Grootte: Variërend van klein (single wide) tot groot (king-size), afhankelijk van de voorkeur voor de grootte van de sigaret of joint.

  • Brandgedrag: Sommige vloeitjes hebben een langzamere brand, wat ideaal is voor een ontspannen rookervaring.

Tips

Naast lange vloei zijn er ook 'tips', kleine stukjes karton of papier die worden gerold en gebruikt als mondstuk. Ze voorkomen dat tabak of kruiden in de mond terechtkomen en zorgen voor een stabielere en comfortabelere grip, maar vooral ook dat de rook er goed doorheen kan blijven trekken in tegenstelling tot een joint zonder tip.

Lange vloei online kopen

Onze webshop biedt een uitgebreide selectie aan lange vloei en tips van hoge kwaliteit, voor zowel de beginnende als ervaren roller. 

Waarom aparte vloei en een tipboekje kopen als het ook 2 in 1 kan? Waterpijp-bong.nl verkoopt al jaren online lange vloei en tip 2 in 1 pakjes van o.a. grote merken als Smoking, RAW en Greengo. Deze 2 in 1 pakjes zijn erg handig verpakt. Niet alleen handig om beide bij elkaar te hebben, ook de kwaliteit is zeer goed. Beide merken gebruiken ongebleekt gerecycled papier met FSC keurmerk, waarvan de RAW lange vloei afgewerkt is met hennep. Deze lange vloei heb je nodig op je joint zo natuurlijk te kunnen roken. Bekijk ook eens onze actieve kool filter tips, om schadelijke stoffen te filteren.

 

Inloggen

account aanmaken