Grinders

Resultaten 1 - 12 van 86

Houten Grinder Plain 5cm bruin

Mooie klassieke grinder van hout.

Prijs:€ 4,50

Grinder Acryl 60mm 2 parts blauw

Mooie blauwe grinder voor vermalen van wiet.

Prijs:€ 4,50

Grinder Acryl 60mm 2 parts groen

Mooie groene grinder voor vermalen van wiet.

Prijs:€ 4,50

Grinder Acryl 60mm 2 parts rood

Mooie rode grinder voor het vermalen van wiet.

Prijs:€ 4,50

Grinder Acryl 60mm 2 parts transparant

Mooie transparante grinder om wiet te vermalen.

Prijs:€ 4,50

Grinder Acryl 60mm 2 parts paars

Mooie paarse grinder voor het vermalen van wiet.

Prijs:€ 4,50

Greengo ECO Grinder 50mm

Gemaakt van gerecycled THC plastic.

Prijs:€ 4,76

Grinder Leaf 53mm 2 parts transparant

Mooie 2 delige grinder met wietblad.

Prijs:€ 4,80

Grinder Leaf 53mm 2 parts groen

Mooie 2 delige grinder met wietblad.

Prijs:€ 4,80

Ball Grinder Leaf 50mm 2 parts

Ball grinder met wietblad opdruk.

Prijs:€ 4,95

Ball Grinder Yin Yang 50mm 2parts

Ball grinder met Yin Yang opdruk.

Prijs:€ 4,95

Game Grinder Acryl 52mm 2 parts

Grinder met spelletje voor tijdens het blowen.

Prijs:€ 4,95

Een grinder heb je nodig voor het vermalen en verkruimelen van je wiet (weed, cannabis) of andere rookwaar. Een grinder of  wiet crusher is daarom een onmisbare tool voor elke cannabisliefhebber, of je nu een occasionele gebruiker bent of een doorgewinterde connaisseur. 

Waarom een grinder gebruiken?

Een grinder, ook wel kruidenmolen genoemd, is ontworpen om wiet snel en effectief te vermalen. Het gebruik van een grinder biedt meerdere voordelen ten opzichte van handmatig verkruimelen:

  • Gelijkmatige verbranding: Fijngemalen wiet brandt gelijkmatiger, wat zorgt voor een soepelere rookervaring en een betere smaak.
  • Potentiebehoud: Door het vermalen van wiet in een grinder blijven de trichomen beter behouden, wat resulteert in een sterkere en zuiverdere ervaring.
  • Tijdsbesparing: Een grinder vermindert de voorbereidingstijd aanzienlijk, vooral handig wanneerjeonderweg bent.
  • Kief verzamelen: Vierdelige grinders hebben vaak een kiefvanger, waar de fijnste deeltjes van uw wiet worden verzameld voor later gebruik.

Materialen en stijlen

Grinders en crushers heb je in verschillende materialen en stijlen:

  • Kunststof grinders: Ideaal voor de budgetbewuste gebruiker. Deze grinders zijn licht, draagbaar en komen in een verscheidenheid aan kleuren en patronen.
  • Metalen grinders: Gemaakt van materialen zoals aluminium of roestvrijstaal, bieden deze grinders duurzaamheid en efficiëntie. Ze zijn vaak zwaarder en robuuster, ideaal voor intensief gebruik.
  • Houten grinders: Houten grinders bieden een unieke esthetiek en zijn vaak handgemaakt. Ze kunnen echter meer onderhoud vergen om schoon te houden.

Soorten grinders

De ene grinder is de andere niet. Naast de stijl en materiaal waar de wiet or kruiden grinder van gemaakt is, onderscheiden we standaard wietgrinders in 3 verschillende soort, namelijk:

  • Tweedelige grinders: Dit zijn de meest basis grinders met twee delen: een deksel en een basis met scherpe tanden. Ze zijn compact, makkelijk in gebruik en ideaal voor reizen.
  • Driedelige grinders: Deze hebben een extra laag onder de tanden om de gemalen wiet op te vangen, wat zorgt voor een schonere ervaring.
  • Vierdelige grinders: Deze geavanceerde grinders hebben een apart compartiment voor het verzamelen van kief, waardoor je ook de allerkleinste wietdeeltjes efficiënt kunt benutten

Naast de standaard ronde grinders, bestaan er ook zogenaamde credit card grinders. Dit zijn platte grinders, ter grootte van een credit card, die je eenvoudig in je portemonnee mee kunt nemen, zodat je altijd een grinder onderweg bij de hand hebt.

Grinder kopen

Wil je een grinder kopen? Mooie, leuke, maar vooral goede grinders koop je online bij Waterpijp-bong.nl. Of j enu op zoek bent naar een eenvoudige, draagbare grinder of een geavanceerd model met meerdere compartimenten, wij hebben het allemaal!

Inloggen

account aanmaken