Kortingscode

Heb je een kortingscode ontvangen? Gefeliciteerd! Je kunt dan producten kopen met korting.

In de winkelwagen kun je de kortingscode ingeven. Vul de code in en druk op de knop 'Opslaan' om je korting te laten toepassen op je bestelling. 

Korting

Niet elke kortingscode is hetzelfde. Het kortingspercentage zal verschillend zijn. Ook kan het zijn dat sommige producten uitgesloten zijn voor korting. Als je een kortingscode hebt ontvangen, dan zal altijd vermeld zijn hoeveel korting je krijgt, op welke producten het geldig is en eventueel andere condities waaronder de kortingscode geldig is.

Kortingscodes zijn nooit van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen, in combinatie met andere kortingscodes en niet op verzendkosten.

Meer korting krijgen?

Je kunt meer en vaker korting krijgen, door je zelf te abonneren op onze nieuwsbrief. Dit kun je aangeven bij het afrekenen en/of aangeven bij je profielgegevens indien je een account op onze website hebt aangemaakt.

Houd daarnaast onze site goed in de gaten. Er zijn regelmatige lopende acties waar je kunt profiteren aantrekkelijke kortingen.

Behalve dat kondigen we ook regelmatig speciale kortingen aan op onze Facebook en Instagram pagina. Volg en like ons en je maakt daarnaast óók nog eens kans op aantrekkelijke prijzen die we verloten op zowel Facebook als Instagram.

Inloggen

account aanmaken