Onze online headshop biedt een fantastisch assortiment goede originele waterpijpen shisha's in diverse kleuren, formaten en kwaliteiten, van o.a. Sahbi, Dutch Shisha en Aladin.

Waterpijp kopen

Een waterpijp is een apparaat voor het roken van speciale pijptabak met fruitsmaak. Het roken van pijptabak is in het Midden-Oosten een traditie en het wordt veel gedaan in restaurants en cafés. In tegenstelling tot de bong is een waterpijp van origine dus eigenlijk niet bedoeld voor iets anders dan pijptabak, maar is uiteraard wel te gebruiken voor andere rookwaar, zoals cannabis, marijuana, wiet, kruiden, enz.

Shisha Hookha

De Egyptische waterpijp is bekend onder heel veel verschillende namen. Shisha, Nargila, Hookah, Egyptische Waterpijp zijn slechts enkele synoniemen voor deze overbekende waterpijp. Maar de naam is niet het belangrijkste aan deze waterpijpen. Een shisha ziet er vooral prachtig vormgegeven uit en rookt ook heerlijk.

Het klassieke model shisha kent natuurlijk een sierlijke shisha slang en een prachtig mondstuk. Je verbrandt eenvoudig je kooltje in deze Egyptische waterpijp en ademt de rook in. Puur genieten in klassieke stijl. Als je meer wil weten over dit type waterpijp of hoe je ermee rookt, dan moet je zeker even de speciale shisha pagina bekijken.

Waterpijp roken zonder tabak

Wij hebben ook Shiazo dampsteentjes. Steentjes waaruit je de smaakvloeistof kunt verdampen. Een perfecte oplossing voor mensen die geen schadelijke stoffen van rook willen inhaleren.

 

Lees op onze wiki informatie pagina veel meer over waterpijpen. 

Koop nu jouw waterpijp in onze online headshop waterpijp-bong.nl !

Win een Grace Glass bong SMS actie bij waterpijp-bong.nl

Like ons op facebook en win leuke prijzen!

Inloggen

account aanmaken