Disclaimer

De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Wij streven ernaar deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, maar we kunnen hier geen garanties over afgeven. Het is dan ook niet mogelijk om aan informatie op deze website rechten te ontlenen.

Waterpijp-bong.nl aanvaard geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade als gevolg van mogelijke fouten of tekortkomingen op deze website of het gebruik van deze website.

Waterpijp-bong.nl aanvaard geen aansprakelijkheid voor het, na aanschaf onjuist gebruik, toepassen of bewaren van producten die op deze website worden aangeboden. De aanschaf en het gebruik van onze producten is niet bedoeld voor mensen onder de 18 jaar.

Waterpijp-bong.nl is niet verantwoordelijk op toezicht hiervan. Bij het aangaan van de koopovereenkomst, na het plaatsen van een bestelling, geeft de koper aan dat deze 18 jaar of ouder is.

De informatie over producten en hun toepassing mag niet worden beschouwd als advies van medische aard. Bij klachten of aandoeningen raden wij aan eerst contact met een arts op te nemen, alvorens producten te kopen of te gebruiken.

Het gebruik van onze producten is volledig voor eigen risico, alsmede het gebruik van toegepaste rookwaar.

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen en correcties aan te brengen. Prijzen, tarieven en voorwaarden zijn mogelijk aan verandering onderhevig en zijn voorbehouden aan drukfouten.

Kortingsacties gelden nooit op reeds afgeprijsde artikelen.


Copyright
Deze website is eigendom van Waterpijp-bong.nl, Dordrecht. Alle auteursrechten en alle overige rechten van intellectuele eigendom op de inhoud van de website, inclusief teksten en vormgeving, behoren toe aan  Waterpijp-bong.nl of haar leveranciers. Niets uit de inhoud van deze website, mag zonder uitdrukkelijke en vooraf door waterpijp-bong.nl verleende schriftelijke toestemming worden gewijzigd, vermenigvuldigd of openbaar gemaakt worden.

© Waterpijp-bong.nl, Dordrecht, 2006 tot heden.

Raadpleeg onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Inloggen

account aanmaken