Acryl bongs

Resultaten 1 - 12 van 59

Frosted Leaf Acryl Bong Blue

Kleine bong tegen een kleine prijs.

Prijs:€ 7,50

Frosted Leaf Acryl Bong Green

Goedkope bong tegen een goedkope prijs.

Prijs:€ 7,50

Graffiti Acryl Bong Green 23 cm

Vette kleine bong met street art design.

Prijs:€ 9,99

Straight Slanted Leaf Acrylic Black Bong

Een fijne kleine bong van 20 cm.

Prijs:€ 9,99

Gradient 4 Color Acryl Bong

Goedkope kleurrijke bong. Doet wat hij moet doen!

Prijs:€ 9,99

Paint Splatter Acrylic Bong - 20 cm

Kleurrijke kleine gripper bong.

Prijs:€ 11,50

Green Stripe Acryl Bong with Lift Bowl

Leuke bong met handige afneembare bowl.

Prijs:€ 11,99

Blue Stripe Acryl Bong with Lift Bowl

Leuke bong met handige afneembare bowl.

Prijs:€ 11,99

Red Stripe Acryl Bong with Lift Bowl

Leuke bong met handige afneembare bowl.

Prijs:€ 11,99

Amsterdam XXX Acryl Bong Rood

Mooie rooie bong, ouwe!

Prijs:€ 12,50

Pearl Grip Acryl Bong Brown

Ideale bong voor een klein budget.

Prijs:€ 12,50

Pearl Grip Acryl Bong Blue

Ideale bong voor een klein budget.

Prijs:€ 12,50

Bong van acryl kopen

Op zoek naar een goede acryl bong? Is je oude exemplaar nodig aan vervanging toe en wil je een nieuwe bong kopen? Online headshop Waterpijp-bong.nl heeft diverse acryl bongs in het assortiment. Van klein tot groot en in allerlei kleuren en formaten. Ook de populaire gasmasker bong hebben wij op voorraad. Ook razend populair zijn de acryl bongs met een glazen percolator en/of acryl bongs die ook geschikt zijn voor ijsblokjes, zoals je dat vaak bij glazen bongs ziet. 

Wat zijn Acryl bongs?

Een bong is een soort waterpijp die bedoeld is om hoofdzakelijk hasj of wiet mee te roken. Meer weten wat bongs zijn? Lees ons artikel "Wat is een bong?"

Acryl bongs zijn bongs gemaakt van acrylplastic, een materiaal dat bekend staat om zijn sterkte en flexibiliteit. Deze eigenschappen maken acryl bongs bestand tegen stoten en vallen. Acryl is dus een kunststof, of gewoonweg plastic. Acryl is een thermoplast die bekend staat om zijn breukbestendige eigenschappen, UV-tolerantie, impacttolerantie en hittetolerantie

Voordelen van een acryl bong

De voordelen van acryl bongs liggen in hun veelzijdigheid. Ze komen in een diversiteit aan kleuren en designs, van transparant tot neon en alles daartussenin. Omdat ze licht van gewicht zijn, zijn ze ook perfect voor onderweg of voor gebruik buitenshuis. Daarnaast zijn acryl bongs vaak vriendelijker geprijsd dan hun glazen tegenhangers, ideaal dus als je niet veel geld aan een bong wil uitgeven.

Puntsgewijs zijn dus de voordelen van een acryl bong als volgt:

  • Acryl / plastic kan beter tegen een stootje dan (dun) glas. Per ongeluk laten omvallen (door jezelf, ander, huisdier) is geen probleem.
  • Een bong van acryl is vaak goedkoop, dus betaalbaar voor de meesten.
  • Acryl bongs zijn doorgaans vrij kleurrijk en hebben mooie vormen en/of designs.
  • Een plastic bong van gemaakt acryl is licht in gewicht. Omdat deze minder breekbaar zijn, zijn acryl bongs makkelijk mee te nemen op reis in een tas of koffer.

Acryl bong vs glazen bong

 In vergelijking met glazen bongs, bieden acryl modellen een hogere weerstand tegen breuk en zijn ze eenvoudiger in onderhoud. Hoewel glazen bongs vaak de voorkeur krijgen vanwege hun esthetiek en het pure rookgenot, bieden acryl bongs een praktisch en betaalbaar alternatief zonder al te veel in te boeten op kwaliteit.

Voor wie is een acryl bong geschikt?

Deze bongs zijn ideaal voor beginners voor beginners. Hun eenvoudigheid in gebruik en onderhoud, gecombineerd met hun duurzaamheid, maakt ze een uitstekende keuze voor nieuwkomers. Ook zijn ze geschikt voor degenen die een actieve levensstijl hebben en een bong willen meenemen op reis of naar festivals. Maar natuurlijk ook voor hen die een acryl bong gewoon praktisch vinden of geen budget hebben voor een dure (glazen) bong.

Als je verder geen hoge eigen stelt aan een bong en wil je niet teveel geld uitgeven aan een bong, dan is een acryl dus zeer geschikt voor de casual roker. Wil je meer weten over de verschillende materialen waar een bong van gemaakt kan zijn en het het gebruik van bongs, kijk dan eens op onze wiki bong informatiepagina.

Inloggen

account aanmaken