NIX18

NIX18 is een initiatief van de Nederlandse overheid dat in 2014 is ingevoerd om de leeftijdsgrens voor de verkoop van alcohol en tabak te verhogen naar 18 jaar. Het doel van NIX18 is om jongeren te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van alcohol- en tabaksgebruik. De slogan "NIX onder de 18" maakt duidelijk dat het verboden is om deze producten aan jongeren onder de 18 jaar te verkopen.

NIX18 = Niet voor niks

Waterpijp-bong.nl is een online headshop. In onze webshop kun je producten kopen die te maken hebben met cannabisgebruik, zoals bong, waterpijpen, grinders, (legale) vaporizers, enz. Deze accessoires voor het gebruik van cannabis is legaal verkrijgbaar. 

Ondanks dat waterpijp-bong.nl géén (waterpijp)tabak, e-liquids, cannabis of andere te roken middelen verkoopt, willen we onze bezoeker wel wijzen op de NIX18 regelgeving. Deze regelgeving is er niet voor niets. Roken en/of het gebruik van cannabis is niet geschikt voor mensen onder de 18 jaar. Met onze rookbenodigdheden willen wij jongeren derhalve niet aanzetten tot roken.

Inloggen

account aanmaken