Informatie over waterpijpen / shisha's

Op deze wiki pagina lees je alles over waterpijpen / shisha's. Wil je weten hoe een waterpijp werkt en hoe je een shisha moet roken? Wat de oorzaak is van te dunne of juist te dikke rook? Of wil je weten hoe je een waterpijp / shisha moet schoonmaken? Op deze informatiepagina vind je alle informatie rondom de waterpijp / shisha. Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Heb je hulp of advies nodig bij kopen of gebruik van een waterpijp / shisha? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

Hoe bewaar je waterpijptabak en steam stones?

Waterpijptabak, fruittabak of steam stones (dampstenen) zijn vochtig. Het is daarom belangrijk deze goed te bewaren, zodanig dat het niet uitdroogt Maar hoe bewaar je waterpijptabak of steam stones het beste?

Lees meer: Hoe bewaar je waterpijptabak en steam stones?

Hoe maak je een waterpijp shisha schoon?

Een waterpijp shisha schoonmaken is erg belangrijk. Het komt de smaak ten goede en bovendien ziet een schone waterpijp / shisha er een stuk mooier uit. Maar hoe maak je een waterpijp shisha goed schoon? Lees hier alles over hoe je de verschillende waterpijponderdelen goed schoon krijgt.

Lees meer: Hoe maak je een waterpijp shisha schoon?

Waarom is de rook scherp of vies?

Het komt weleens voor dat de rook van de waterpijp (opeens) vies of scherp smaakt. Er kunnen 4 redenen zijn waarom waterpijp roken soms vies / scherp wordt. Hieronder lees je wat de oorzaak kan zijn en hoe je dit kunt oplossen.

Lees meer: Waarom is de rook scherp of vies?

Waarom heeft de rook te weinig smaak?

Je bent een waterpijp aan het roken, maar je proeft weinig smaak, kan dat diverse oorzaken hebben. In dit artikel leggen we je uit waarom je weinig smaak proeft en wat je er aan kan doen.

Lees meer: Waarom heeft de rook te weinig smaak?

Hoe groot moet een waterpijp shisha zijn?

Als je voor de keus staat een waterpijp / shisha te kopen, dan heb je ook keus in de grootte van de waterpijp. Wat is goed formaat waterpijp? Hoe groot moet een shisha zijn?

Lees meer: Hoe groot moet een waterpijp shisha zijn?

Maakt het aantal slangen op een waterpijp iets uit?

Velen vragen zich af of een waterpijp (shisha) met één slang beter is dan een waterpijp met twee of meer slangen, of juist andersom. Maar wat is nu beter? Maakt het aantal slangen op een shisha iets uit?

Lees meer: Maakt het aantal slangen op een waterpijp iets uit?

Hoe rook je een waterpijp / shisha?

Je wil graag een waterpijp / shisha roken. Maar hoe rook je een waterpijp / shisha precies? In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je een waterpijp / shisha moet klaarmaken en roken.

Lees meer: Hoe rook je een waterpijp / shisha?

Hoe werkt een shisha?

Een shisha bestaat uit een aantal onderdelen. Het doel van een shisha is het roken van tabak of steam stones. Maar hoe werkt een shisha eigenlijk?

Lees meer: Hoe werkt een shisha?

Inloggen

account aanmaken