Bongs

Aladin Shisha Black Frost - 1 slang

Elegante waterpijp van hoge kwaliteit.
€ 79,00
Voorraadniveau:
Artikelgegevens

Bongs

HiBongs - Bonger vind je alle soorten bongs, van verschillende materialen, zoals glas, keramiek, acryl en zelfs metaal, maar ook voor allerlei toepassingen, denk aan dab bong voor het dabben, ice bongs, percolator bongs, bongs met een precooler, enz. 

Bong kopen

Ben je van plan een bong te kopen? Koop jouw bong dan bij Waterpijp-bong.nl! Onze shop biedt een groot assortiment aan bongs, meer dan 500 verschillende bongs in alle prijsklassen, diverse soorten, maten, kleuren en materialen, dus voor ieder wat wils. Wij geven je graag advies bij het zoeken en kopen van de perfecte bong voor jou! 

Waar moet je op letten bij het kopen van een bong?

Om antwoord op deze vraag te krijgen, moet je een aantal dingen afvragen. Waar ben je naar op zoek? Welke eisen stel je aan de bong? Is dit je eerste bong, of ben je een ervaren bong roker? Hoeveel geld heb je over voor een bong?

Goed, je wil een bong kopen. Maar wat voor een? Hoe maak je een keuze uit de meer dan 500 verschillende bongs? Wil je gewoon simpelweg snel knetter stoned worden tegen een zo goedkoop mogelijk prijs? Koop dan een bong van maximaal 1 a 2 tientjes. Bongs gemaakt van acryl vallen doorgaans in deze prijsklasse. Ook zijn er zat bongs van glas in deze prijsrange te vinden.

De meeste bong rokers kopen een bong van glas. Er is een grote diversiteit in glazen bongs. Een glazen bong koop je ook omdat daar veel accessoires en onderdelen er los voor beschikbaar zijn, zoals bowls, downpipes, precoolers en ashcatches. Een glazen bong is tevens eenvoudig schoon te houden. Wil je meer weten over de verschillen tussen het materiaal van een bong, kan dan lees dan het artikel over de materialen waar een bong van is gemaakt.

Een speciale of bijzondere bong kopen? Waterpijp-bong.nl heeft vele speciale bongs in het assortiment. Bijzondere bongs, die zeer uniek zijn, zijn de bongs van MamaJah, gemaakt van keramiek. Exclusief verkrijgbaar bij Waterpijp-bong.nl. Een MamaJah bong koop je echt als je een uniek design zoekt, iets anders dan anders wil, je iets natuurlijks wil én dat het goede rook eigenschappen heeft.

Het kopen van een bong is tergelijkertijd net zo eenvoudig als complex. Er is zoveel keus, zoveel mogelijkheden. Kijk daarom gerust eens rond in onze bong shop en gerust contact met ons op als je iets wil weten omtrent het kopen van een bong. Raadpleeg ook onze wiki informatiepagina's ter ondersteuning van jouw bong aankoop.

Na het kopen van een bong, is het natuurlijk tijd om de bong te gaan roken. Als je voor het eerst een bong gaat roken, lijkt het gebruiken van een bong misschien wat moeilijk. Je hebt simpele bongs, maar ook bongs met meerdere percolators, domes, splash guards, ice notches, enz, waardoor het gebruik ervoor ingewikkelder lijkt dan het is. Sterker nog, hoe highend je bong er ook uit ziet, de werking is van alle bongs nagenoeg hetzelfde. Om je weg te helpen om een bong te roken, kan het handig zijn om onze stap voor stap beschrijving te lezen over het roken van een bong.

Vergeet ook niet dan een bong regelmatig schoongemaakt moet worden. Lees hier meer over het schoonmaken van een bong.

Lees op onze wiki info pagina veel meer over bongs.

Koop nu jouw bong in onze online headshop waterpijp-bong.nl !

Win een Grace Glass bong SMS actie bij waterpijp-bong.nl

Like ons op facebook en win leuke prijzen!

Inloggen

account aanmaken