Betaling

Betaal je bestelling bij Waterpijp-bong.nl snel, veilig en zonder zorgen. Je hebt keuze uit diverse betaalmethoden:

iDeal
Betaal in je eigen vertrouwde bankomgeving via internetbankieren. Vanuit het kassaproces wordt je automatisch doorgeleid naar de site van je eigen bank. iDeal is beschikbaar voor rekeninghouders van ABN-AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank.

Bankoverboeking vooraf
Via internet- en telebankieren, of via een overschrijvingsformulier kan je het verschuldigde bedrag overmaken op onze bankrekening. Op de bestelbevestiging die je via e-mail van ons krijgt staan de bankgegevens van Waterpijp-bong.nl die je nodig hebt om het bedrag over te maken. Vergeet bij overboeking niet het ordernummer te vermelden. Na ontvangst van de betaling verzenden wij de bestelling. Bij een overboeking kan het enkele dagen duren voordat dit is bijgeschreven is op onze rekening! Dit verschilt per bank.

Naam rekeninghouder: Sankal
Waterpijp-bong.nl is een handelsnaam van het bedrijf SANKAL. Betalingen aan Waterpijp-bong.nl dienen gedaan te worden op IBAN rekening IBAN NL36INGB0004428877 t.n.v. SANKAL.

Payment Service Provider
Waterpijp-bong.nl maakt gebruik van een zogenaamde Payment Service Provider, een intermediair die online betalingen afwikkelt. Bij een de online betaling, maar ook op je bankafschrift, zal je  de naam SANKAL als begunstigde zien staan. De overboeking komt uiteraard gewoon aan bij Waterpijp-bong.nl. Op deze manier wordt tevens je betaling discreet verwerkt.

Win een Grace Glass bong SMS actie bij waterpijp-bong.nl

Like ons op facebook en win leuke prijzen!

Inloggen

account aanmaken