Over Waterpijp-bong.nl

Waterpijp-bong.nl is een online headshop, uit passie opgericht in 2006 en inmiddels uitgegroeid door een fenomeen binnen Nederland. Een headshop is een winkel die artikelen kan verkopen die te maken hebben met roken of smoken, maar in principe zelf geen psychoactieve stoffen verkoopt.

Onze webshop is met name gericht op waterpijpen, shisha's, bongs, pijpen, vaporizers, rookaccessoires en ander 420 gerelateerde artiekeln. Wij verkopen nadrukkelijk géén tabak, cannabis, wiet (zaden), hasj of andere verdovende middelen.

Waterpijp-bong.nl is gevestigd in Dordrecht, maar is een 100% webshop die werkt met externe magazijnen en heeft daarom geen winkel of afhaalbalie. Mede daardoor hebben wij een groot assortiment en zijn wij scherp geprijsd. Onze shop zal regelmatig worden geupdate met nieuwe artikelen. Heb je een suggestie voor een leuk product dat in ons assortiment past? Neem dan gerust contact met ons op.

Tevens is waterpijp-bong.nl lid van het WebwinkelKeur, wat betekent dat wij een officiële goedgekeurde en betrouwbare webshop zijn, aangesloten zijn bij een geschillencommissie én juridisch worden gecontroleerd.

Heb je vragen over een product? Wil je weten hoe je een bepaald product moet gebruiken? Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je bestelling? Neem ook in dat geval gerust contact met ons op.

Deze website is responsive. Dat betekend dat de layout zich aanpast aan het apparaat dat je gebruikt om deze website te bekijken. Geen fijne layout? Draai je apparaat, of bezoek de website op een pc of laptop. 

Kijk rustig rond in onze shop en we hopen je snel van dienst te kunnen zijn.

 

Keurmerk webwinkel

Win een Grace Glass bong SMS actie bij waterpijp-bong.nl

Like ons op facebook en win leuke prijzen!

Inloggen

account aanmaken