Over Waterpijp-bong.nl

Waterpijp-bong.nl is een online headshop, uit passie opgericht in 2006 en inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen binnen Nederland. Een headshop is een winkel die artikelen kan verkopen die te maken hebben met roken of smoken, maar in principe zelf géén psychoactieve stoffen verkoopt. 

Shop

Onze webshop is met name gericht op waterpijpen, shisha's, bongs, pijpen, rookaccessoires en ander 420 gerelateerde artikelen. Wij verkopen nadrukkelijk géén tabak, cannabis, wiet (zaden), hasj of andere verdovende middelen. Waterpijp-bong.nl is uitgeroepen dat de beste headshop van Nederland. Dus ben je op zoek naar een goede, betrouwbare en uitgebreide shop, dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Waterpijp-bong.nl is gevestigd in Dordrecht, maar is een 100% webshop die werkt met externe magazijnen en heeft daarom géén winkel of afhaalbalie. Mede daardoor hebben wij een groot assortiment en zijn wij scherp geprijsd. Onze shop zal regelmatig worden geüpdatet met nieuwe artikelen. Heb je een suggestie voor een leuk product dat in ons assortiment past? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Webwinkel keurmerk

Tevens is waterpijp-bong.nl lid van het WebwinkelKeur, wat betekent dat wij een officiële goedgekeurde en betrouwbare webshop  / webwinkel zijn, aangesloten zijn bij een geschillencommissie én juridisch worden gecontroleerd.

 

Heb je vragen over een product? Wil je weten hoe je een bepaald product moet gebruiken? Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je bestelling? Neem ook in dat geval gerust contact met ons op.

Kijk rustig rond in onze shop en we hopen je snel van dienst te kunnen zijn.

 

Keurmerk webwinkel

Inloggen

account aanmaken