Informatie over vaporizers

Wat is een vaporizer / verdamper?

Wat is een een vaporizer? Een vaporizer is een verdamper. Verdampen (vaporizen) is een term die wordt gebruikt voor het verhitten van wiet, hasj, kruiden, oliën of bloemen tot een temperatuur waarbij de werkzame stoffen beschikbaar komen in de vorm van damp. Verbranding daarentegen zorgt voor rook, met daarin diverse schadelijke bijproducten. 

Lees meer: Wat is een vaporizer / verdamper?

Wat zijn de vaporizer varianten en soorten?

Er zijn diversen soorten vaporizers op de markt verkrijgbaar. Maar welke varianten zijn er? En wat is het verschil tussen de verschillende soorten? In dit wiki informatie-artikel vind je de antwoorden op deze vragen. 

Lees meer: Wat zijn de vaporizer varianten en soorten?

Zijn vaporizers gezonder dan roken?

Is het gebruik van een vaporizer gezonder dan normaal roken? Tenminste vijf wetenschappelijke onderzoeken hebben de werking van vaporizers geanalyseerd. Hieruit bleek dat in de damp schadelijke bestanddelen sterk verlaagd waren of zelfs geheel afwezig waren.

Lees meer: Zijn vaporizers gezonder dan roken?

Wat zijn de voordelen van een vaporizer?

Wetenschappers hebben vastgesteld dat vaporizers een klinisch betrouwbare en veilige methode van cannabisconsumptie zijn. Ook de vaporizers van Waterpijp-bong.nl zijn zeer geschikt voor het verdampen van mediwiet. Maar wat zijn alle precieze voordelen van een vaporizer eigenlijk? 

Lees meer: Wat zijn de voordelen van een vaporizer?

Inloggen

account aanmaken