Zoek je een (puur)pijp? Dan zit je hier goed.

Puurpijp kopen

Een puurpijpje is een vrij populaire manier om smokerswaren te roken zonder tabak erbij te gebruiken. Dit type pijp is speciaal ontworpen om de hogere temperaturen, die bij verbranding van je rookwaren ontstaan, te weerstaan. Als je dus met een puurpijpje rookt, brand je je niet aan de veel hogere verbrandingstemperatuur. Een ander woord voor puurpijp is ook bijvoorbeeld basepijp of crackpijp. Kijk in assortiment met puurpijpen en one hitters.

Pijp roken

Een pijp roken is en blijft toch een luxueuze, bijzondere én stijlvolle bezigheid en daar hoort de ideale onafscheidelijke pijp bij, die bij jou past. Als je pijp niet echt jóuw pijp is, geniet je toch minder van je rookervaring. In ons assortiment vind je diverse soorten pijpen. Een pijp met een grotere kop is tevens als normale tabakspijp te gebruiken.

Pijp schoonmaken

Wat wel belangrijk is, ongeacht of je nu een puurpijpje of een gewone pijp gaat roken, is de pijp  goed schoon te maken. Een belangrijke tip, zeker bij een puurpijpje, is om de pijp uit te koken met soda, of maak gebruik van speciaal, bij ons verkrijgbaar, biologisch schoonmaakmiddel. Haal er daarna een passend pijp borsteltje doorheen en je pijp is weer klaar voor gebruik!

Pijp screens

Ook een goede manier om te voorkomen dat je pijp of puurpijpje al te vuil wordt van binnen, is het gebruik van pijp screens. Dit zijn een soort roostertjes die je in je pijp doet en die je verbrandende pijp vulling tegenhouden.

Puurpijpje of pijp in alle soorten

We hebben ze in alle maten en soorten. Puurpijpjes van hout, steen, acryl of aluminium, je koopt ze voordelig in onze online headshop bij waterpijp-bong.nl !

Inloggen

account aanmaken