D-SMOKE Intoxicated Master Bong incl Precooler

Dit is pas een goede percolator en ice bong!
D-SMOKE Intoxicated Master Bong incl Precooler
D-SMOKE Intoxicated Master Bong incl Precooler D-SMOKE Intoxicated Master Bong incl Precooler D-SMOKE Intoxicated Master Bong incl Precooler D-SMOKE Intoxicated Master Bong incl Precooler D-SMOKE Intoxicated Master Bong incl Precooler

Artikelnr: DS100054
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Basisprijs inclusief BTW€ 219,00
Actieprijs:€ 169,00

Voorraadindicatie: :
6

De D-SMOKE Intoxicated Master Bong is met zijn 20 inch, ofwel zo'n 51 centimeter hoog, een grote jonge. En wat voor een! Deze bong van het premium merk D-SMOKE is echt meesterlijk! 

Wat maakt deze bong zo sick? Allereerst het formaat, het dikke glas en het gewicht. Deze bong staat lekker stevig op zijn voet, is lekker in gebruik en is een pracht exemplaar om naar te kijken en om mee te smoken. Het glas is geheel transparant en helder. Dus van kleurtjes is bij deze bong geen sprake. Maar check de percolators en het design ervan! Deze rechte bong (straight bong design) heeft een vaste downstem aan de zijkant van de bong. De rook gaat vanaf de bowl via de downstem in de percolator aan de onderkant in de bong. Opvallend is de cirkelvorming ruimte en daaronder de percolatorkamer met de diverse gaatjes. Prachtig om te zien om deze cirkel van glas, met in het midden de opening, zicht vult met rook, in het midden van het water. 

Boven in het midden bevind zich een aparte percolatorruimte, dat tevens dient als splash guard. Laag in de hals vind je de bekende ice notches. Dit zijn inkepingen in de hals, waardoor de hals zich aan de binnenkant vernauwd. Hierdoor is het mogelijk ijsblokjes in de hals van de bong te doen, zonder dat deze gelijk direct in de bong vallen. Of in geval van deze bong in de percolatorruimte in het midden. Maar waar je normaal één set van ice notches ziet, zie je er hier 3 boven elkaar! IJs blijft daardoor langer in de hals hangen wanneer deze aan het smelten is. Het smeltende water druppelt dan door in de middels percolatorruimte en uiteindelijk helemaal naar beneden in de bong.

Vanwege de goede percolators en het zo efficiënt en optimaal benutten van het ijs, zorgt deze bong er voor dat de hit van deze bong lekker zacht en soepel is. De rook wordt goed door het water gefilterd en door het ijs gekoeld, waardoor het lekker smooth en fris aanvoelt. 

Deze D-SMOKE Intoxicated Master Bong is inclusief een precooler!

De precooler op deze toch al meesterlijke bong zorgt voor nóg meer filtering én koeling! Wauw, wat een smoke rig! De D-SMOKE Intoxicated Master Bong is een genot om mee te roken. Ben je een echte bong liefhebber, dan mag deze bong absoluut niet aan je collectie ontbreken. 

Specificaties:
• Hoogte: 51 cm / 20 inch
• Diameter: 50 mm
• Socket size: 18.8 mm
• Kleur: transparant
• Materiaal: borosilicaatglas
• Glasdikte: 6 mm
• Bijzonderheden: 3 dubbele ice notches, bijzonder design percolator, precooler

Inloggen

account aanmaken