Blaze Glass Percolator Icebong 2x8-Arm gold

Premium bong met luxe uitstraling.
Blaze Glass Percolator Icebong 2x8-Arm gold - Waterpijp-bong.nl
Blaze Glass Percolator Icebong 2x8-Arm gold - Waterpijp-bong.nl Blaze Glass Percolator Icebong 2x8-Arm gold - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: BLA077027
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 116,00

Voorraadindicatie: :
2

Blaze Glass Percolator Icebong 2x8-Arm gold is een echte premium van hoge kwaliteit, met een erg luxe uitstraling.

Zoals we gewend zijn van het Duitse merk Blaze Glass ontbreekt er aan deze bong niets. Eerst het uiterlijk: de bong is uitgevoerd in zwart en goud kleur, een combinatie dat zorgt voor een rijke en luxe uitstraling. En luxe is deze bong zeer zeker.

De bong heeft een gouden conische, bekervormige, waterkamer, dat er voor zorgt dat deze grote bong stabiel blijft staan. De rook in deze geweldige bong wordt gefilterd en gekoeld door maarliefst twee 8-armige tree-percolators, waarvan alle individuele takken zijn verbonden en elke tak diffuser slits bevat, wat zorgt voor nóg meer interactie met water. De manier waarop de percolators verbonden zijn, verhoogt de breuksterkte van de percolator en zrogt voor een grotere weerstand tegen schokken en trillingen.

Boven de percolators zitten 3 ice notches, inkepingen in de hals zodat je er ijsklontjes in kunt doen. Het ijs zorgt voor een verdere verkoeling van de rook, zodat je een aangename hit van deze bong kunt nemen. De mondingang, het mondstuk, is comfortabel en robuust.

Net zoals elke tak van de percolator is ook de downpipe voorzien diffuser slits, ook wel sleufverspreiders genoemd. Op de downpipe zit een afnemen bowl met roll-stop knobbeltjes, om te voorkomen dat de bowl weg kan rollen en wellicht van tafel kan vallen. De bowl is uitgevoerd in in de kleur mat zwart. De socketmaat van de bong is 18,8 mm, maar de downpipe heeft een socketmaat van 14,5 mm, zodat de bowl en eventuele andere accessoires ook een maat nodig heeft van 14,5 mm.

Deze bong heeft geen kickhole of klapgat. De bedoeling is om gewoon de bowl op te tillen om het zelfde effect te behalen, namelijk in één keer alle rook uit de bong te zuigen. 

Kortom, de Blaze Glass Percolator Icebong 2x8-Arm gold ontbreekt geen enkele luxe en is een waar genot om mee te roken.

Specificaties:
• Hoogte: 54 cm
• Diameter: 50 mm
• Socket size: 18.8 > 14.5 mm
• Downpipe: downstem met losse bowl
• Kleur: zwart / goud
• Materiaal: borosilicaat glas
• Glasdikte: 5 mm
• Bijzonderheden: 2x 8 arm percolator, ice notches

Inloggen

account aanmaken