Clipper Classic Weed Bro Aansteker

Grappige maar goede aanstekers van Clipper
Clipper Classic Weed Bro Aansteker

Artikelnr: 0515916
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 1,89

Voorraadindicatie: :
40

De Clipper Classic Weed Bro Aansteker is een nieuwe variant van de wereldberoemde Clipper aansteker met een leuke print.

Clipper wie kent het niet. De aanstekers zijn robuust, gaan lang mee en zijn ideaal voor elke gebruiker. Elke Clipper aansteker is gemaakt van Nylon. Wat er voor zorgt dat de aansteker sterk is. Daarnaast is nylon een van de veiligste plastics. Het Nylon omhulsel van Clipper wordt gevuld met Isobutaan gas (een van de meest veiligste gassen). De vlam die hieruit ontstaat, heeft een maximale lengte van 30 mm. De vlam wordt groter wanneer je de Clipper aansteker schuin houdt. Wat handig is bij het gebruik van een pijpje of een bong. Kortom, Clipper aanstekers zijn veelzijdig.

De Clipper Classic Weed Bro Aansteker bevat het "wereldberoemde vuursteentje". Deze klassieke Clipper aanstekers zijn voor de echte liefhebber van jointjes, puurpijpen of bongs! De aanstekers bestaan uit 4 verschillende opdrukken van een wietblad met skateboard.

De Clipper wordt al geproduceerd sinds 1970 in Barcelona, Spanje. En is ondertussen niet meer weg te denken in het landschap van de aanstekers. De Clipper valt op door zijn unieke ronde vorm. Bij Clipper staat het milieu voorop. Er wordt onder ander gedacht aan het plastic afval. De Clipper aansteker is hervulbaar. Wat ervoor zorgt dat je de Clipper aansteker kan vullen met butaan gas, als de aansteker leeg is. Waardoor je de aansteker niet onnodig hoeft weg te gooien.

Inloggen

account aanmaken