D-SMOKE HQ 4-Parts Grinder Black

De beste grinder tegen de beste prijs! Incl. fluwelen zakje.
D-SMOKE HQ 4-Parts Grinder Black incl. Velvet Bag - Waterpijp-bong.nl
D-SMOKE HQ 4-Parts Grinder Black incl. Velvet Bag - Waterpijp-bong.nl D-SMOKE HQ 4-Parts Grinder Black incl. Velvet Bag - Waterpijp-bong.nl D-SMOKE HQ 4-Parts Grinder Black incl. Velvet Bag - Waterpijp-bong.nl D-SMOKE HQ 4-Parts Grinder Black incl. Velvet Bag - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: DS000005
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 25,00

Voorraadindicatie: :
14

De D-SMOKE HQ 4-Parts Grinder Black incl. Velvet Bag is een van de beste grinders in dit segment, met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Deze zwarte grinder van het geweldige merk D-SMOKE heeft een diameter van 50 mm, wat in de praktijk het meeste ideale formaat is. De grinder bestaat uit 4 delen, namelijk 2 delen met zeer scherpe grinder tanden, een compartiment met een filter en een compartiment voor de kleinste deeltjes, de pollen. De delen zijn voorzien van een schroefdraad en de deksel heeft magneetsluiting. Door de inkepingen in het bovenste deel wordt het vermalen van je wiet een fluitje van een cent. Er wordt tevens een pollenschraper meegeleverd. Met deze vierdelige top grinder maak je zo efficiënt mogelijk gebruik van je wiet! 

De D-SMOKE HQ 4-Parts Grinder Black wordt geleverd met een fluwelen zak. Ideaal om de grinder in op te bergen, waarbij nog genoeg plaats is voor een zakje van je beste wiet.

Liever de grinder in een andere kleur? De D-SMOKE grinder is verkrijgbaar in de kleuren: groen, zwart, rood en blauw.

Specificaties:
• Aantal delen: 4
• Diameter: 50 mm
• Kleur: zwart
• Materiaal: aluminium

Inloggen

account aanmaken