Black Leaf Flow Actieve Kool Adapter 18.8 mm

De beste actieve kool adapter op de markt met percolator!
Black Leaf Flow Actieve Kool Adapter 18.8 mm

Artikelnr: 00071825
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 18,00

Voorraadindicatie: :
20

De Black Leaf Flow Actieve Kool Adapter 18.8 mm is de beste activated charcoal (actieve kool) adapter die momenteel verkrijgbaar is. In tegenstelling tot andere adapters, zoals de Carball, heeft de 'Flow' adapter een veel grotere inhoud. Dat betekend dat je er meer actieve kool in kunt doen, dat zorgt voor meer filtering en je hoeft je de actieve kool in de adapter minder vaak te vervangen. Een ander nog groter voordeel is, dat je de Flow adapter géén pipe screens hoeft te gebruiken om de actieve kool in de adapter te houden. De Black Leaf Flow bevat namelijk een interne glazen filter, eigenlijk gewoon percolator maar dan zonder water. Je hebt dus geen gehannes met de screens vervangen.

De Black Leaf Flow is gemaakt borosilicaatglas die de bowl en de downstem / downpipe met elkaar verbindt. Je zet deze adapter dus tussen de bowl en de downstem. De adapter vul je met actieve kool. Actieve kool filter veel schadelijk stoffen uit de rook, die vrij komen bij verbranding. Ook teer. Wil je gezonder een bong roken, dan is het gebruik van actieve kool een must. Bovendien smaakt de rook een stuk meter, omdat de aroma van de kruiden (lees: wiet en hasj) niet veranderd. Je krijgt een puurdere smaak. Ook is de rook een stuk zachter en aangenamer voor de longen. Bijkomend voordeel is dat de bong minder snel vies wordt.

In plaats van actieve kool kun je deze adapter ook vullen met water. De dome percolator in deze adapter zorgt voor koeling en filtering van de rook. Maar de beste methode is eigenlijk om een normale precooler met water te gebruiker en tussen de bowl en de precooler deze Flow adpter met actieve kool te zetten.

Specificaties:
• Socket: 18,8 mm
• Kleur: transparant
• Materiaal: borosilicaatglas


Inloggen

account aanmaken