• Dagen
  • Uren
  • Min
  • Sec

Tijdens het Pinksterweekend nu 15% korting. Code "EXTRA15".

ActiTube Activated Carbon Pellets 335 ml - 150 gram

De betere actieve kool voor het filteren van rook.
ActiTube Activated Carbon Pellets 335 ml - 150 gram - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: 0452244
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 12,55

Voorraadindicatie: :
9

De actieve kool van actiTube in de vorm van pellets verwijdert ongewenste en schadelijke stoffen uit de rook die ontstaat bij verbranding. De effectieve stoffen in de kruiden, zoals de THC in wiet, blijven onaangetast.

De pellets met actieve kool zijn gemaakt van 100% natuurlijke, plantaardige grondstoffen, absoluut vrij van chemische toevoegingen. Het verminderen van schadelijke stoffen is niet alleen goed voor de longen, maar verbetert ook de smaak, omdat je een puurdere kruidensmaak krijgt. Je door gebruik te maken van actieve kool dus gezonder roken. Nog een voordeel: als je de actieve kool gebruikt als je een bong rookt, wordt de pijp niet zo snel vies.

De pellets zijn verpakt in een kartonnen blik die de actieve kool veilig beschermt tegen druk en wrijving. Het materiaal van het karton bevat geen plastic.

De ActiTube Activated Carbon Pellets 335 ml - 150 gram is de opvolger van de 150 gram zakjes actieve kool van actiTube. Deze nu beter op te bergen en doordat het plasticvrij is, ook beter voor het milieu.

Inloggen

account aanmaken