Tsunami Sprinkler Showerhead Rod Recycler Amber

High quality recycler bong voor een goede prijs!
Tsunami Sprinkler Showerhead Rod Perc Recycler Bong - Waterpijp-bong.nl
Tsunami Sprinkler Showerhead Rod Perc Recycler Bong - Waterpijp-bong.nl Tsunami Sprinkler Showerhead Rod Perc Recycler Bong - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: GBT005AM
Voorraadindicatie:   UITVERKOCHT
Prijs: € 175,00

Voorraadindicatie: :
0

De Tsunami Glass Sprinkler Showerhead Rod Perc Recycler Bong Amber is een bong met een futuristisch ontwerp en heeft een enorme percolatiekracht. De Sprinkler Showerhead Rod Percolator Recycler bong heeft alles in huis om je goed stoned of high te laten worden!

De bong is uitgerust met een showerhead percolator, zes externe sprinklerbuizen en een gebogen mondstuk waarmee je beter in een meer ontspannende, relaxte positie kan roken.

De rook beweegt zich door de vaste downstem, gaat door de showerhead percolator, waar deze door meerdere spleten naar buiten door het water komt. De meerdere spleten, diffusers, verdelen de rook in kleinere deeltjes, zorgt voor meer belletjes en vergroot daarmee de oppervlakte waardoor de rook een stuk beter koelt.

Vanaf daar splitst de rook zich op zes manieren door de externe sprinklerbuizen, waar het weer naar beneden wordt geduwd in de hoofdkamer voor een nieuwe filtratieronde. Als het door het mondstuk naar buiten komt, is er alleen nog een perfecte 'smooth hit' die vol van smaak is, maar ongelooflijk zacht voor de keel en de longen.

De Tsunami Sprinkler Showerhead Recycler Bong is gemaakt van helder, hoogwaardig borosilicaatglas dat bestand is tegen extreme temperaturen. Gekleurde accenten zijn te vinden op de showerhead percolator, de rand van het mondstuk en de voet en op de rolstoppers van de 14,5 mm glazen bowl.

Specificaties:
• Hoogte: 30,5 cm
• Diameter: 50 mm
• Joint socket size: 14.5mm
• Kleur: amber
• Materiaal: borosilicaatglas 
• Glasdikte: 5 mm
• Bijzonderheden: extra stevige voet, 6 externe sprinklers, showerhead percolator

 

Inloggen

account aanmaken