Holographic Rainbow Twisted Ice Bong

Populaire ice bong met veel kleuren.
Holographic Rainbow Twisted Ice Bong - Waterpijp-bong.nl
Holographic Rainbow Twisted Ice Bong - Waterpijp-bong.nl Holographic Rainbow Twisted Ice Bong - Waterpijp-bong.nl Holographic Rainbow Twisted Ice Bong - Waterpijp-bong.nl Holographic Rainbow Twisted Ice Bong - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: HF00008
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 68,00

Voorraadindicatie: :
4

De Holographic Rainbow Twisted Ice Bong valt met zijn prachtige kleuren direct op, het kenmerk dat deze kleurrijke bong zo speciaal maakt. Afhankelijk van het licht en in welke hoek je de bong bekijkt, toont de bong in steeds andere kleuren. Een goed recept om lekker op te kunnen spacen!

Dit model bong, waarvan de hals als het ware gedraaid is, twisted, is de laatste tijd enorm populair. Door de twist die er in zit, houdt de bong ook lekker vast. De hals van de bong staat iets gebogen, wat het rookcomfort ten goede komt.

De Holographic Rainbow Twisted Ice Bong is een grote stevige bong van bijna 41 cm groot. De diamter van de hals en dus ook het mondstuk is een fijne 50 mm, waardoor je mond er lekker op kunt zetten. Een ice bong maakt een ice bong vanwege zijn ice notches, of inkepingen in de hals van de bong. Doordat de ice notces laag in de hals zitten en de hals lekker lang is, kun je er veel ijsblokjes in kwijt, zodat je de rook goed kunt koelen en een frisse hit kunt nemen van deze prachtige bong.

De bong wordt geleverd met een grote bowl met roll stop.

Wil je een mooie maar ook goede ice bong kopen, dan is mede gezien de populariteit de Holographic Rainbow Twisted Ice Bong iets voor jou!

Specificaties:
• Hoogte: 41 cm
• Socket size: 19.2 mm > 18,8 mm
• Downpipe: downstem met losse bowl
• Kleur: regenboogkleuren
• Materiaal: borosilicaatglas
• Glasdikte: 5 mm
• Bijzonderheden: unieke kleuren, geschikt voor ijs

 

 

Inloggen

account aanmaken