RAW Hemp Wick Large 600 cm

Een gezonder alternatief voor aanstekers.
RAW Hemp Wick Large 600 cm - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: 0173400
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 2,99

Voorraadindicatie: :
9

De RAW Hemp Wick Large 600 cm is RAW's nieuwe variant van maar liefst 6 meter. Hemp Wick is een gezonder alternatief voor langdurig gebruik van aanstekers.

RAW Hemp Wicks helpt de blootstelling aan langdurig gebruik van butaan en chemicaliën te minimaliseren door het gebruik van een aansteker te vervangen. RAW heeft verzekerd dat hun Hemp Wick, gekweekt in China met 1000 jaar oude technieken, geteeld is volgens de meest strenge duurzaamheidseisen, zonder pesticiden te gebruiken.

RAW Hemp Wick biedt diegenen, die bezorgd zijn over de constante hoeveelheid butaan en chemicaliën op hun kruid, een meer natuurlijke en duurzame optie, in de vorm van een hennep lont, bedekt met bijenwas.

Eenmaal aangestoken, kan de lont worden gebruikt voor joints of bongs, of waar je maar vuur voor nodig hebt. Hierdoor is er geen contact met butaan of andere chemicaliën uit een lucifer of aansteker. RAW Hemp Wick brandt ook op een lagere temperatuur, wat bijdraagt aan het behouden van de smaak, en op een lager tempo, waardoor de controle uitmuntend is.

RAW Hemp Wick gemaakt met pesticide-vrije, duurzaam gekweekte Europese hennep.

Inloggen

account aanmaken