D-SMOKE Atmosphere Yellow Bubbler

Hoge kwaliteit bong om in hogere sferen te komen.
D-SMOKE Atmosphere Yellow Bubbler - Waterpijp-bong.nl
D-SMOKE Atmosphere Yellow Bubbler - Waterpijp-bong.nl D-SMOKE Atmosphere Yellow Bubbler - Waterpijp-bong.nl D-SMOKE Atmosphere Yellow Bubbler - Waterpijp-bong.nl D-SMOKE Atmosphere Yellow Bubbler - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: DS000018
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 135,00

Voorraadindicatie: :
14

De D-SMOKE Atmosphere Yellow Bubbler is een zeer goede bong die je hogere sferen brengt.

Deze bubbler bong uit de 'Atmosphere' serie van het premium merk D-SMOKE, waarvan dit model uitgevoerd is met gele accenten, bevat niet één, maar twee fantastische drumm percolators. Deze zien er door zijn vele slits uit als zeer exclusief sierraad, maar het zorgt voor enorm goede en groot oppervlak aan interactie met het water, wat de koeling en filtering van de rook ten goede komt. Naast een prachtig design, is het vooral ook erg praktisch en is het resultaat wat telt. 

De hals van deze Atmosphere bong is gebogen, kenmerkend voor bubblers. Hierdoor kan de bong recht op tafel staat, terwijl je makkelijk tijdens het verhitten, het dabben, een hit kan nemen. Uiteraard kan je de bong ook in je hand houden, want ook dan is de gebogen hals, of saxo hals genaamd, erg handig. De bong is en voelt door zijn gewicht en het dikke glas zeer solide aan. Met zijn grote brede voet, blijft deze stevig staan.

Deze witte bong van D-SMOKE bevat géén kickhole en wordt geleverd met een bowl met greep.

Specificaties:
• Hoogte: 29 cm
• Joint socket size: 18.8 mm
• Down pipe: vaste downstem met losse bowl 
• Kleur: transparant / geel
• Materiaal: borosilicaat glas 
• Glasdikte: 6 mm
• Bijzonderheden: 2 highend drumm percolators

Inloggen

account aanmaken