Boxed Blue Bong Set for Herbs and Oil

Percolator bong met precooler, banger en shotgun pijp.
Boxed Blue Bong Set for Herbs and Oil
Boxed Blue Bong Set for Herbs and Oil Boxed Blue Bong Set for Herbs and Oil Boxed Blue Bong Set for Herbs and Oil

Artikelnr: 0211806
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 158,99

Voorraadindicatie: :
2

De Boxed Blue Bong Set for Herbs and Oil van het bekende merk Black Leaf is een geweldige 2-in-1 set. Geweldig om cadeau te doen, aan een ander of gewoon aan je zelf ;-)

Deze kit bevat allereerst een goede Black Leaf bong met een multi-level percolator (matrix percolator). Met deze bong wordt een bowl met een ingebouwde screen meegeleverd, geschikt voor droge kruiden (zoals wiet). Daarnaast bevat de set een precooler met een 3-armige percolator met een banger van quartz glas. De banger kun je natuurlijk ook gewoon rechtstreeks op de bong aansluiten. Om de set compleet te maken bevat het ook nog een shot gun pijpje. De bong en precooler is uitgevoerd in het blauw.

Alles zit goed in hard schuim verpakt in een kartonnen doos met een draaghendel, ideaal om het in op te bergen en te vervoeren.

De Black Leaf bong heeft niet alleen een goede matrix percolator, maar is ook voorzien van een splash guard om het spetteren van vies water in je mond te voorkomen. Daarnaast is de bong ook nog voorzien van ice notches, zodat je ijsblokjes in de hals van de bong kunt doen. Dit maakt deze bong een ware ice bong.

Al met al een zeer complete luxe set van kwalitatief goede artikelen. 

Specificaties:
• Hoogte: 37 cm
• Diameter: 110/60/45 mm
• Socket size: 18.8 > 14.5 mm (SG 19 > SG 14)
• Kleur: blauw / transparant
• Materiaal: borosilicaatglas
• Glasdikte: 5 mm
• Bijzonderheden: matrix percolator, precooler, ice notches, banger

Inloggen

account aanmaken