Grace Glass Classic Ice Bong Black - 7 mm

Luxe klassieke bong. Hoge kwaliteit.
Grace Glass Classic Ice Bong Black - 7 mm
Grace Glass Classic Ice Bong Black - 7 mm Grace Glass Classic Ice Bong Black - 7 mm Grace Glass Classic Ice Bong Black - 7 mm

Artikelnr: 0GG01BK
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 89,00

Voorraadindicatie: :
3

De Grace Glass Classic Ice Bong Black - 7 mm is een prachtige bong waar de luxe vanaf straalt. Deze zware bong is een klassiek model en valt niet voor niets in de classic serie van Grace Glass.

Bijzonder aan deze bong is het design. Zeer fraai uitgevoerd in het zwart met gouden accenten. De lengte van de bong is 45cm. De dikte van het glas is 7mm, waardoor deze luxe bong zeer stevig is. Hoe dikker het glas hoe beter, want de bong kan beter tegen een stootje en staat ook stabieler. Ideaal als je de bong wil uitbreiden met bijvoorbeeld een precooler. Laag in de hals van de bong zijn ice notches aangebracht, zodat je de hals geheel kunt vullen met ijsklonten. Het voordeel van het gebruik van ijs is dat je hiermee de rook verder afkoelt, waardoor je hit een stuk aangenamer en comfortabeler (lees: zachter) wordt. De diameter van de hals en dus het mondstuk is een fijne 50mm. Een brede diameter is fijn voor het plaatsen van je mond op de bong.

Deze prachtige bong heeft een 6 shooter diffused downstem, dat zorgt voor extreem veel belletjes, wat de koeling en filtering ten goede komt.

De Grace Glass Classic Ice Bong Black - 7 mm bevat tot slot ook een klapgat / kick hole / carb hole, maar wordt tevens voorzien van een meegeleverde dop om het af te sluiten. Je kan dus zelf bepalen of je het gat gebruikt, of liever de bowl optilt om hetzelfde effect te behalen, namelijk het in één teug de rook uit de bong leeg zuigen.

Specificaties:
• Hoogte: 45 cm
• Diameter: 50 mm
• Socket size: 29.2 mm -> 18.8 mm
• Downpipe: downpipe met losse bowl
• Kleur: zwart / goud
• Materiaal: borosilicaat glas
• Glasdikte: 7 mm
• Bijzonderheden: ice notches

Inloggen

account aanmaken