D-SMOKE Pure 9 mm Classic 18 inch Bong - Blue

Zware bong in klassieke uitvoering met 9 mm dik glas met blauwe accenten.
D-SMOKE Pure 9 mm Classic 18 inch Bong - Blue
D-SMOKE Pure 9 mm Classic 18 inch Bong - Blue D-SMOKE Pure 9 mm Classic 18 inch Bong - Blue D-SMOKE Pure 9 mm Classic 18 inch Bong - Blue D-SMOKE Pure 9 mm Classic 18 inch Bong - Blue D-SMOKE Pure 9 mm Classic 18 inch Bong - Blue D-SMOKE Pure 9 mm Classic 18 inch Bong - Blue

Artikelnr: DS000041
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 90,00

Voorraadindicatie: :
9

D-SMOKE Pure 9 mm Classic 18 inch Bong - Blue is echt gruwelijk. Gruwelijk mooi, zwaar, dik, vet en vooraf erg gaaf!

Het zogenaamde "beaker"model is de klassieke vorm van een bong waarin deze D-SMOKE bong in is uitgevoerd. Met zijn lengte van 18 inch, zo'n 45 cm, is deze bong absoluut geen kleine jongen. Kenmerkend van de D-SMOKE  "Pure"-serie is dat naast deze bongs allemaal uitgevoerd zijn in het beaker model, deze ook allemaal gemaakt zijn van transparant helder glas, met hier en daar wat kleur accenten, zonder dat het too much wordt. Maar niet alleen de kleur, vooral de dikte van het glas is zo typerend. Want deze bongs zijn gemaakt van, jawel, maarliefst 9 mm dik hittebestendig borisiclaatglas. Een dikte van 9mm is echt heel dik, wat deze bong met zijn gewicht enorm massief en robuust maakt. D-SMOKE Pure 9 mm Classic 18 inch Bong is daarom oprecht een stoere bong.

De Pure bongs zijn tevens allemaal ice bongs. Door de ice notches is dit een echte ice bong. En niet zomaar een, want de ice notches zitten laag in in de lange hals. Dat betekent dat je de hals van de bong helemaal kunt vullen met veel ijsblokjes. Hoe meer ijs, hoe beter je de rook kunt koeler, des te soepeler en frisser de hit wordt. Een heel aangenaam effect tijdens het roken. Het ziet er bovendien ook heel vet uit, een bong gevuld met ijs en rook.

Deze bong is uitgevoerd met blauwe accenten. Zowel de ice notches als het mondstuk zijn blauw. 

Door de grootte van de bong kan er veel water in. De downstem van de D-SMOKE Pure 9 mm Classic Bong is een slitted downstem. Aan de onderkant zitten gleufjes, dat zorgt voor meer belletjes in het water. Hoe meer belletjes, hoe beter de interactie met het water, wat vervolgens weer beter is voor de koel- en filterprestaties van het water. De downstem heeft een lengte van 13 cm. De socketmaat van de bong is de standaard maat van 18,8 (SG19) mm, en daarmee dus ook de maat van de downstem. De downstem adapteert naar 14,5 mm (SG14). De socketmaat van de bowl is daarmee 14,5 mm.

De Pure Bongs van D-SMOKE hebben geen kickhole (carb hole). Door de bowl op te tillen zuig je de bong in één teug leeg.

Specificaties:
• Hoogte: 45 cm
• Joint socket size: 18.8 mm > 14.5 mm
• Down pipe: downstem (13 cm) met losse bowl 
• Kleur: transparant / blauw
• Materiaal: borosilicaat glas 
• Glasdikte: 9 mm
• Bijzonderheden: 9mm dik glas, ice notches

Inloggen

account aanmaken