Drips Sidecar Vapor Bubbler with Slitted Ball Perc White

Portable 2 in 1 rig van Grace Glass.
Drips Sidecar Vapor Bubbler with Slitted Ball Perc White - Waterpijp-bong.nl
Drips Sidecar Vapor Bubbler with Slitted Ball Perc White - Waterpijp-bong.nl Drips Sidecar Vapor Bubbler with Slitted Ball Perc White - Waterpijp-bong.nl Drips Sidecar Vapor Bubbler with Slitted Ball Perc White - Waterpijp-bong.nl Drips Sidecar Vapor Bubbler with Slitted Ball Perc White - Waterpijp-bong.nl Drips Sidecar Vapor Bubbler with Slitted Ball Perc White - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: 00G631W
Voorraadindicatie:   UITVERKOCHT
Prijs: € 61,00

Voorraadindicatie: :
0

De Drips Sidecar Vapor Bubbler with Slitted Ball Perc White is een elegante compacte bubbler van Grace Glass, die het beste van beide werelden biedt. Het is het perfecte apparaat voor diegenen die van het vapen van concentraten en wasachtige oliën houden, dabben, maar ook hun droge kruiden als wiet willen roken zonder van bong te moeten wisselen.

De hele set-up wordt geleverd in een doos met: een 18,8 mm mannelijke (male) bowl, een 18,8 mm male-naar-male adapter, een vrouwelijke 18,8 mm vapor dome (female), een glazen concentraat nail die ook dienst doet als een glazen scherm voor de bowl, een grinder, papieren tips en een siliconen potje voor het opbergen van uw kostbare kruiden, concentraten, dab en wasachtige oliën.

De bubbler meet 15 cm / 5,9 inch in hoogte en is uitgerust met een vaste downstem met vrouwelijke 18,8 mm socket met een gespleten ball percolator die de rook of damp uitstekend kan afkoelen en filteren. Dit geweldige proces resulteert in een koelere, schonere hit die nog steeds vol van smaak is, maar veel minder hard voor de longen en keel.

De Drips vapor bubbler is gemaakt van hittebestendig borosilicaatglas, heeft een stabiele ronde voet en beschikt over een zijspanmondstuk dat super comfortabel aanvoelt. Witte accenten zijn te vinden op de percolator, het mondstuk, de schaal, de vapor dome en op de rand van de voet van dit prachtige compacte oil rig

Deze sidecar vapor bubbler is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige concentraat bubbler, die ook met wiet en ander droog rookmateriaal kan worden gebruikt.

Specificaties:
• Hoogte: 16 cm
• Diameter: 45/20 mm
• Socket size: 18.8 mm
• Kleur: wit / transparant
• Materiaal: borosilicaat glas
• Glasdikte: 5 mm
• Bijzonderheden: slitted ball percolator, zowel geschikt voor o.a. dab, als normale hasj / wiet

Inloggen

account aanmaken