Grace Glass Clear Straight Double Spiral Bong

Hoge kwaliteit bong met 7mm dik glas en 2 percolators.
Grace Glass Clear Straight Double Spiral Bong
Grace Glass Clear Straight Double Spiral Bong Grace Glass Clear Straight Double Spiral Bong Grace Glass Clear Straight Double Spiral Bong

Artikelnr: 0GG11MT
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 113,00

Voorraadindicatie: :
1

De Grace Glass Clear Straight Double Spiral Bong is een nieuw topmodel bong van Grace Glass. Zoals gebruikelijk bij dit merk is de kwaliteit erg hoog. Het sterke glas is met 7 millimeter lekker dik, waardoor het tegen een stootje kan. Vanwege de dikte is het gewicht van de bong ook hoger dan bij een normale standaard bong, waardoor de bong niet alleen stevig staat, hij voelt ook lekker massief aan.

Wat natuurlijk opvalt bij deze bong zijn de twee prachtige spiraal percolators. Niet alleen doen deze het werk goed, het ziet er ook erg cool uit als de rook door spiralen heentrekt. 

De bong is 40 cm hoog. Prettig aan dit model is de ietwat gebogen hals, zodat de bong niet helemaal schuin hoeft te houden als je hem wil roken. Ook het platte mondstuk is fijn, doordat je deze tegen je lippen aanzet, in tegenstelling tot een mondstuk wat rondom je mond vormt. Zeker voor specifieke liefhebbers is een dergelijk mondstuk een absolute voorkeur.

Deze Grace Glass Bong heeft een vaste en rechte downstem met een socketmaat van 18,8 mm (SG19) en een losse afneembare bowl. Je kunt deze bong eenvoudig upgraden door een precooler (beste met een socket van 90 graden) te gebruiken of er een actieve kool adapter er tussen te zetten. Uiteraard kan je ook een banger op aansluiten, om van deze bong een dab rig te maken.

De prijs van dergelijke bongs als deze liggen altijd iets hoger dan een standaard bong, maar je krijgt er absoluut kwaliteit voor terug!

Specificaties:
• Hoogte: 40 cm
• Socket size: 18.8 mm
• Kleur:  transparant
• Materiaal: borosilicaatglas
• Glasdikte: 7 mm
• Bijzonderheden: dubbele spiraal percolator

Inloggen

account aanmaken