D-SMOKE Mind Rush Bong - Amber

Krachtige kleine bong met groot effect!
D-SMOKE Mind Rush Bong - Amber
D-SMOKE Mind Rush Bong - Amber D-SMOKE Mind Rush Bong - Amber D-SMOKE Mind Rush Bong - Amber D-SMOKE Mind Rush Bong - Amber D-SMOKE Mind Rush Bong - Amber

Artikelnr: DS000064
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Basisprijs inclusief BTW€ 99,99
Actieprijs:€ 79,99

Voorraadindicatie: :
40

Een hit van de D-SMOKE Mind Rush Bong - Amber blaast je omver. De naam doet zich absoluut eer aan! Laat de afmeting van deze goede bong je niet afleiden, want ondanks dat deze percolator bong slechts 25 cm hoog is, is het absoluut een krachtig apparaat met een grote impact. 

De "Mind Rush" bongs van D-SMOKE zijn compacte maar goede bongs. D-SMOKE is een premium merk waardoor de prijzen wat hoger liggen, maar daar krijg je kwaliteit voor terug. Ook deze bong  is gemaakt van kwalitatief goed hittebestendig glas van 6 mn dik. Kenmerkend van de D-SMOKE Mind Rush bongs is de spiraalpercolator. De rook trekt van de vaste downstem door de spiraalvorm, waar de rook door de omwentelingen zoveel mogelijk oppervlakte contact kan afkoelen. Vervolgens trekt de rook naar beneden via de diffuser percolator. Normaal zit je dit als aparte losse percolators in een bong. Bij dit model gaan deze direct in elkaar over.

De rook verlaat hier vervolgens de percolator en komt in direct contact met het water. Doordat er meerdere gaatjes zijn, ontstaan rondom belletjes, zodat er zoveel mogelijk contact van de rook met het water plaatsvindt. De rook trekt vervolgens naar boven naar de hals van de bong en verlaat daar de bong.

De bong heeft een gebogen hals, zodat je de bong recht kunt houden terwijl je deze aansteekt en tegelijkertijd aanzuigt. 

De D-SMOKE Mind Rush Bong heeft een socketmaat van 14,5 mm en wordt geleverd met een losse bowl die je eventueel kunt vervangen door een andere bowl, banger, nail, precooler, enz.

Deze versie van D-SMOKE Mind Rush Bong is uitgevoerd met amber kleurige accenten. Deze bong serie is ook verkrijgbaar in de kleur groen of blauw.

Specificaties:
• Hoogte: 25 cm
• Joint socket size: 14.5 mm
• Down pipe: vaste downstem met losse bowl
• Kleur: transparant / amber
• Materiaal: borosilicaat glas
• Glasdikte: 6 mm
• Bijzonderheden: spiraalpercolator met vaste diffuser percolator

 

 

Inloggen

account aanmaken