Tsunami Microscope Quad Rocket Domed Perc Green Bong

Superieure filtratie en design!
Tsunami Microscope Quad Rocket Domed Perc Green 14 inch Bong - Waterpijp-bong.nl
Tsunami Microscope Quad Rocket Domed Perc Green 14 inch Bong - Waterpijp-bong.nl Tsunami Microscope Quad Rocket Domed Perc Green 14 inch Bong - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: GBT001GR
Voorraadindicatie:   UITVERKOCHT
Prijs: € 194,00

Voorraadindicatie: :
0

De Tsunami Microscope Quad Rocket Domed Perc Green Bong is een hoge kwaliteit bong, uitgevoerd in het green, met superieure filtratie tegen een betaalbare prijs. Laat de filtratiesterkte door zijn goede percolators en verbluffend futuristisch ontwerp je overweldigen.

Deze 14" percolator bong is ontworpen om op een microscoop te lijken en bestaat uit twee afzonderlijke kamers verbonden door een versterkte buis. De bodem is uitgerust met een raketpercolator, die bestaat uit vier gesplitste raketvormige diffusors en de bovenste kamer heeft een split dome-percolator die perfect samenwerken om je een zijdezachte hit te geven.

Terwijl de rook door vaste downsteml voortbeweegt, bereikt deze de raketpercolator waar deze door de meervoudige spleten in de vier split raketvormige diffusors naar buiten komt. De spleten verdelen de rook in kleinere deeltjes, vergroten het oppervlak en koelen de rook aanzienlijk af.

Van daar gaat de rook door de buis naar de bovenste kamer, waar deze de gespleten koepelpercolator (dome percolator) bereikt voor nog meer filtratie. Bij het verlaten van het mondstuk resteert alleen een perfect zacht hit die vol van smaak is, maar zeer zacht is voor de keel en de longen.

Deze unieke waterpijp van Tsunami Glass is gemaakt van helder, hoogwaardig borosilicaatglas dat bestand is tegen extreme temperaturen. Naast dat alles is het ook verkrijgbaar in andere gekleurde accenten die te vinden zijn op de buis, het handvat van de bowl, de percolators van de raket en op de rand van het mondstuk en de extra dikke voet. 

Specificaties:
• Hoogte: 36 cm
• Joint socket size: 18.8 mm
• Down pipe: vaste downstem met losse female bowl
• Kleur: groen
• Materiaal: borosilicaat glas
• Glasdikte: 6 mm
• Bijzonderheden: 4 rocket percolators, slitted dome percolator

Inloggen

account aanmaken