Tsunami Glass Double Drum Donut Perc Ice Bong

Ultieme smoke rig perfectie!
Tsunami Double Drum Donut Perc Straight Ice Bong - Waterpijp-bong.nl
Tsunami Double Drum Donut Perc Straight Ice Bong - Waterpijp-bong.nl Tsunami Double Drum Donut Perc Straight Ice Bong - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: GBT016AM
Voorraadindicatie:   UITVERKOCHT
Prijs: € 163,00

Voorraadindicatie: :
0

De Tsunami Double Drum Donut Perc Straight Ice Bong is een rechte bong met een krachtige percolatie. De Double Drum Donut Perc Straight Ice Bong van Tsunami Glass is gemaakt van hoogwaardig glas en uitgerust met verschillende percolators en is ontworpen om niets anders dan perfectie te leveren.

Als je de bong aanzuigt gaat de rook door de versterkte vaste downstem, waar deze eerst de donutpercolator bereikt die de rook rond wervelt en deze iets afkoelt, voordat de rook in de eerste drumpercolator wordt gedrukt. De gaten in de percolator van de trommel breken de rook op in kleinere deeltjes, waardoor het oppervlak groter wordt, waardoor de rook veel sneller kan afkoelen.

Terwijl de rook naar boven beweegt, bereikt deze de tweede trommelpercolator (drum percolator) in de bong voor een tweede filtratieronde. Er zijn dus 3 percolators in deze bong. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er meerdere (!) ice notches in de bovenstaande kamer geplaatst, waardoor je veel ruimte hebt voor ijsblokjes, voor een hit die zo gekoeld is dat hij je hersenen kan bevriezen!

Deze rechte percolatorijsbong bevat her en der het Tsunami Glass logo en heeft een dikke sterke stabiele voet. 

Specificaties:
• Hoogte: 56 cm
• Socket joint size: 18.8 mm
• Downpipe: vaste downstem met losse bowl met inbuilt screen
• Kleur: amber / transparant
• Materiaal: borosilicaat glas
• Glasdikte: 6 mm
• Bijzonderheden: donut percolator, 2 drum percolators, ice notches, extra dikke stabiele voet

Inloggen

account aanmaken