Oil Dab Banger Bong - Zwart

Dabbong met een turbine percolator.
Oil Dab Banger Bong - Zwart
Oil Dab Banger Bong - Zwart Oil Dab Banger Bong - Zwart

Artikelnr: 22181062
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 59,99

Voorraadindicatie: :
4

De Oil Dab Banger Bong - Zwart is een goede bong om mee te dabben. Opvallend aan deze mooie bong is de extra lange banger. Door de afstand van de banger en de bong zelf is het makkelijker om een torch aansteker en/of dab tool te gebruiken. Op deze manier is ook beter beschermd tegen de hitte en kan je makkelijker zien wat je aan het doen bent.

Ook bijzonder aan deze bong is de turbine percolator. Deze is zo gepositioneerd dat je een werveling in de bong krijgt, wat natuurlijk goed is voor de koeling en filtering.

Daarnaast heeft deze bong een gebogen hals. Dat maakt het ideaal om deze bong op tafel te laten staan terwijl je hem rookt. Op die manier heb je je handen vrij om tegelijk een aansteker vast te houden en/of een dab tool te gebruiken.

Uiteraard kun je de banger ook vervangen door een normale bowl, zodat jet de traditionele rookwaar kunt roken. Maar uiteraard kun je ook een enail er op aansluiten, zodat je elektronisch kunt dabben, waarmee je de precieze temperatuur kunt instellen en geen aansteker hoeft te gebruiken.

Deze mooie dabbong is uitgevoerd in zwarte accenten.

Specificaties:
• Hoogte: 25 cm
• Diameter: 88/25 mm
• Socket size: 14.5 mm
• Kleur: groen / transparant
• Materiaal: borosilicaatglas
• Bijzonderheden: steam turbine percolator / banger

Inloggen

account aanmaken