D-SMOKE Massive Triple Honeycomb Bong - Green

Zware 16 inch bong met 3 honeycomb percolators in 1!
D-SMOKE Massive Triple Honeycomb Bong - Green
D-SMOKE Massive Triple Honeycomb Bong - Green D-SMOKE Massive Triple Honeycomb Bong - Green D-SMOKE Massive Triple Honeycomb Bong - Green D-SMOKE Massive Triple Honeycomb Bong - Green

Artikelnr: DS000051
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Basisprijs inclusief BTW€ 189,00
Actieprijs:€ 129,00

Voorraadindicatie: :
9

Wauw, wat een beest bong! De D-SMOKE Massive Triple Honeycomb Bong - Green is echt een zwaar dikke bong. Letterlijk en figuurlijk! 

Deze "Massive" bong van het premium merk D-SMOKE is echt een zwaar gewicht. Door het dikke glas van 6mm en een grootte van 16 inch maakt deze bong massief en stevig. Maar het bijzondere van deze bong zijn de 3 honeycomb percolators. Hoewel honeycomb percolators enorm goede percolators zijn, zijn deze verder niet heel bijzonder. Je zit deze vaker in bongs. Maar wat het bij deze bong zo bijzonder maakt, is dat deze 3 percolators in elkaar zitten. Er zijn 3 percolatorkamers in elkaar. Dus de hoofd honeycomb percolator bevat een honeycomb percolator, die zelf ook weer een honeycomb percolator bevat.

Het goede van honeycomb percolator is, is dat deze heel veel gaatjes heeft, waardoor het water en daarmee de rook opsplits in heel veel kleine deeltjes. Er is een enorm hoge interactie tussen de rook en water, wat er voor zorgt dat de rook afkoelt en gefilterd wordt. Het voordeel van dit alles is, is dat de hit van je bong erg zacht en soepel wordt. Dus des de aangenamer is om deze bong te roken.

Ice notches mogen bij een premium bong als deze van D-SMOKE niet ontbreken. Je kunt de hals van de bong vullen met ijsklontjes, waardoor de hit van de bong lekker fris wordt. Het haalt ook de scherpte van de rook er extra van af.

De bong heeft een fraai design. De eenheid van 3 (van de 3 percolators) zie je ook terug in de 3 ringen in het midden en bij het mondstuk van de bong. Daarnaast bevat dit model groene accenten in de dikke voet van de bong en in het mondstuk. Voor de rest is deze bong geheel van transparant hittebestendig glas gemaakt. 

Deze bong heeft een vaste rechte downstem. De bowl staat recht omhoog. Het is eenvoudig om andere onderdelen op deze bong aan te sluiten, zoals een actieve kool adapter of een precooler. Als je een precooler wil koppelen, kun je het beste kiezen voor eentje met een 90 graden socketaansluiting, zodat ook de precooler recht staat.

De D-SMOKE Massive groene bong komt met een prijskaartje, maar is het geld dubbel en dwars waard. Kwaliteit komt met een prijs. 

Specificaties:
• Hoogte: 40 cm
• Diameter: 50 mm
• Socket size: 18.8 mm
• Kleur: groen / transparant
• Materiaal: borosilicaatglas
• Glasdikte: 6 mm
• Bijzonderheden: 3 in 1 honeycomb percolator

Inloggen

account aanmaken