D-SMOKE Green Heart Bong

Green love bong. Bong in de vorm van een groen hartje.
D-SMOKE Green Heart Bong
D-SMOKE Green Heart Bong D-SMOKE Green Heart Bong D-SMOKE Green Heart Bong D-SMOKE Green Heart Bong

Artikelnr: DS000056
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Basisprijs inclusief BTW€ 49,99
Actieprijs:€ 39,99

Voorraadindicatie: :
54

De D-SMOKE Green Heart Bong is een prachtig mooie groene compacte bong in de vorm van een hart. Dit unieke design is vooral geliefd bij de vrouwelijke bong roker. De gemiddelde vrouw die een bong wil kopen, wil iets moois hebben, iets elegants, iets kleins, iets liefs, iets vrouwelijks. Dat is dus precies wat deze prachtig bong is. Dat de bong in vorm van een hartje is, maakt deze bong heel speciaal. Het is ook de bescheiden afmeting wat het hem doet. Wie wil nou niet zo'n mooie bong op tafel hebben staan? Een prachtig object om naar te kijken en te gebruiken.

Maar niet alléén vrouwen houden hier van, ook mannen houden van de "green love". We weten allemaal waar "green love" betrekking op heeft. Hoe mooier kan je je liefde voor het "groen" uiten dan met deze bong?

Groene bong in de vorm van een hart

Deze groene glazen heart bong heeft niet alleen de vorm van een hart, ook de losse meegeleverde bowl bevat een hartje. Dit is natuurlijk dé perfecte bong om aan je geliefde cadeau te doen! Een cadeau als dit doet het altijd goed, voor Valentijnsdag, een verjaardag, de feestdagen of natuurlijk gewoon zomaar. 

Deze groene bong in de vom van een hart is ongeveer 22 cm hoog. De meegeleverde bowl heeft een socket maat van 14,5 mm. De socketmaat van de bong is 18,8 mm. De meegeleverde downstem converteert van 18,8 mm naar 14,5 mm.

Om de bong zijn prachtige uitstraling te behouden, is deze bong niet voorzien van een logo of andere opdruk.

De D-SMOKE Heart Bong is ook in het paars en roze verkrijgbaar. 

Specificaties:
• Hoogte: 22 cm
• Socket size: 18,8 mm
• Down pipe: downstem 12 cm met losse bowl van 14,5 mm (18,8 mm > 14,5 mm)
• Kleur: groen
• Materiaal: borosilicaatglas
• Glasdikte: 4 mm
• Bijzonderheden: in de vorm van een hart

Inloggen

account aanmaken