D-SMOKE Atmosphere Yellow Banger Bubbler

Superieure bubbler bong met dab banger.
D-SMOKE Atmosphere Yellow Banger Bubbler - Waterpijp-bong.nl
D-SMOKE Atmosphere Yellow Banger Bubbler - Waterpijp-bong.nl D-SMOKE Atmosphere Yellow Banger Bubbler - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: DS000017
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 140,00

Voorraadindicatie: :
3

De D-SMOKE Atmosphere Yellow Banger Bubbler is geweldige bong die je in hogere (atmo)sferen brengt. 

Deze bubbler bong uit de 'Atmosphere' serie van het premium merk D-SMOKE, waarvan dit model uitgevoerd is met gele accenten, bevat niet één, maar twee fantastische drumm percolators. Deze zien er door zijn vele slits uit als zeer exclusief sierraad, maar het zorgt voor enorm goede en groot oppervlak aan interactie met het water, wat de koeling en filtering van de rook ten goede komt. Naast een prachtig design, is het vooral ook erg praktisch en is het resultaat wat telt. 

De hals van deze Atmosphere bong is gebogen, kenmerkend voor bubblers. Hierdoor kan de bong recht op tafel staat, terwijl je makkelijk tijdens het verhitten, het dabben, een hit kan nemen. Uiteraard kan je de bong ook in je hand houden, want ook dan is de gebogen hals, of saxo hals genaamd, erg handig. De bong is en voelt door zijn gewicht en het dikke glas zeer solide aan. Met zijn grote brede voet, blijft deze stevig staan.

De D-SMOKE Atmosphere Yellow Banger Bubbler wordt geleverd met een zeer degelijke quartz glass banger om te dabben, maar ook met een normale bowl, die je kan verwisselen voor het normale werk. Al met al een zeer goede hoge kwaliteit dab bong waar je lang plezier van zult hebben.

Specificaties:
• Hoogte: 29 cm
• Joint socket size: 18.8 mm
• Down pipe: vaste downstem met losse bowl / quartz glass banger
• Kleur: transparant / geel
• Materiaal: borosilicaat glas (banger van kwartsglas)
• Glasdikte: 6 mm
• Bijzonderheden: 2 highend drumm percolators

Inloggen

account aanmaken