Black Leaf Octobong 10-Arm Percolator

Krachtige compacte bubbler / bong.
Black Leaf Octobong 10-Arm Percolator  - Waterpijp-bong.nl
Black Leaf Octobong 10-Arm Percolator  - Waterpijp-bong.nl Black Leaf Octobong 10-Arm Percolator  - Waterpijp-bong.nl Black Leaf Octobong 10-Arm Percolator  - Waterpijp-bong.nl Black Leaf Octobong 10-Arm Percolator  - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: 0201818
Voorraadindicatie:   UITVERKOCHT
Prijs: € 81,00

Voorraadindicatie: :
0

De Black Leaf Octobong 10-Arm Percolator is net als zijn grotere broer een compacte maar krachte staande bong van laboratoriumkwaliteit. Van zijn holle basis tot zijn overhellende kamer tot zijn gebogen nek, deze bubbler is leuk om naar te kijken, vast te houden en om mee te roken!

De 10-armige boompercolator is verstevigd met een kraal van helder glas tussen elke arm met dubbele sleuven om breuk te voorkomen, en het zorgt voor intense diffusie in slechts een klein beetje water voor een verrassend soepele hit. De holle bodem maakt deel uit van de kamer, waardoor er extra volume is. Vul de heldere glazen bowl met royale capaciteit en je zult merken dat de ingebouwde screen helpt om as en vuil uit uw water te houden, terwijl het absoluut geen weerstand toevoegt. De bowl heeft een lange, ergonomische handgreep en past in de18,8 mm socket.

Het Black Leaf-logo bevindt zich op de voorkant van de kamer en het Octobong-octopus-logo siert de buis die naar het wijd uitlopende mondstuk leidt. Dit stuk is gemaakt van 4 mm dik glas en staat op een extra brede basis van meer dan 10 cm in doorsnee, en roept tegelijkertijd gratie en stevigheid op. 

Wil je deze bubbler gebruik voor olie, wax of dab? Gebruik dan in plaats van de meegeleverde bowl, een onderdeel dat hiervoor geschikt is, zoals een nail.

Specificaties:
• Hoogte: 25 cm
• Diameter: 65/25 mm
• Socket size: 18.8 mm
• Downpipe: fixed
• Kleur: transparant / blauw
• Materiaal: borosilicaatglas
• Glasdikte: 4 mm
• Bijzonderheden: 10-arm percolator

Inloggen

account aanmaken