Archimedes Reactor Ice bong

Uniek: geweldige futuristische steampunk retro-look bong!
Archimedes Reactor Ice bong Copper Coat
Archimedes Reactor Ice bong Copper Coat Archimedes Reactor Ice bong Copper Coat Archimedes Reactor Ice bong Copper Coat Archimedes Reactor Ice bong Copper Coat Archimedes Reactor Ice bong Copper Coat Archimedes Reactor Ice bong Copper Coat

Artikelnr: 0251837
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 179,99

Voorraadindicatie: :
2

De Archimedes Reactor Ice bong is retro futurisme bij uitstek!  Deze geweldige bong 'Archimedes Reactor' van Black Leaf is niet alleen dé blikvanger, maar ook een echte stoommachine. Het geweldige steampunk-ontwerp weerspiegelt perfect de retro-look van technologie met zijn aandacht voor detail. De koperen coating ziet eruit alsof hij oud, roestig en geoxideerd wordt. Samen met de technische decoratieobjecten zoals tandwielen, schroeven en nitro-condensor (bevat een gekleurde glycerine-oplossing) zal de bongbastic Archimedes Reactor niet alleen de echte steampunks onder ons inspireren!

Onder de decoratieve schil bevindt zich deze ijsbong, een oerdegelijke, zware en stabiele cilinderbong met massieve ronde voet waarop discreet het Black Leaf-logo is gestraald. Het is gemaakt van het beste borosilicaatglas met een robuuste wanddikte van 7 mm en heeft een goede trek voor volledige stoom die comfortabel kan worden ingeademd door het zacht afgeronde mondstuk. Om de smaak aangenaam soepel te laten aanvoelen, bieden de diepliggende ice notches ruimte voor voldoende ijsblokjes.

Bij het passeren van de lange ijskamer koelt de ronddrijvende rook mooi af. De meegeleverde bowl is voor kruiden en heeft een goede inhoud.

NB: door de bijzondere individuele productie van het koperdecor is elke 'Archimedes Reactor' uniek. Om de bong lang indrukwekkend te houden, raden wij aan om de buitenkant alleen met schoon water schoon te maken.

Specificaties:
• Hoogte: 40 cm
• Diameter: 50 mm
• Socket size: 18.8 mm (SG 19)
• Kleur: koper / transparant
• Materiaal: borosilicaatglas
• Glasdikte: 7 mm
• Bijzonderheden: zeer bijzonder en uniek design, koper coating

Inloggen

account aanmaken