Acid Dabs 420 Series Percolator Bong Green

Inclusief een inbuilt glass screen bowl.
Acid Dabs 420 Series Percolator Bong Green - Waterpijp-bong.nl
Acid Dabs 420 Series Percolator Bong Green - Waterpijp-bong.nl Acid Dabs 420 Series Percolator Bong Green - Waterpijp-bong.nl Acid Dabs 420 Series Percolator Bong Green - Waterpijp-bong.nl Acid Dabs 420 Series Percolator Bong Green - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: 0P2003G
Voorraadindicatie:   UITVERKOCHT
Prijs: € 139,00

Voorraadindicatie: :
0

De Acid Dabs 420 Series Percolator Bong Green is een elegante "vapor bong" van Four Twenty. Door de slitted inline en showerhead percolator biedt deze bong de ultieme filtering en is de ideale tool voor liefhebbers van het roken van concentraten, essentiële oliën en kruiden. Het is uitgerust met een vrouwelijke (female) 18,8 mm socket, een glasconcentraat nagel, een 18,8 mm mannelijke (male) vapor dome en een 18,8 mm mannelijke (male) Herb bowl met een inbuilt glass screen. Zowel de vapor dome als de bowl hebben een zwarte greep, die het gemakkelijker maakt om de dome te verwijderen en en fungeert tevens als de perfecte rolstopper.

De rook gaat door de vaste, versterkte en vaste downstem naar de waterkamer, waar het wordt gefilterd door de inline gesplitste percolator. De extra gesplitste showerhead percolator zal de rook weer verspreiden, wat resulteert in een zijdezachte hit dat aangenaam is voor de keel en de longen. De ingebouwde spatbescherming (splash guard) voorkomt dat water in je mond terechtkomt.

De Four Twenty bong uit de 420 series is gemaakt van hoogwaardig, hittebestendig borosilicaatglas en is 39 cm (15,4 inch) hoog. Deze vapor bong is versierd met een aantal fantastische zwarte details op de kom, rand van de voet en op het mondstuk. Het zwarte Four Twenty-logo wordt op de voorkant van het mondstuk en op zowel de vapor dome als de bowl geplaatst. Deze prachtige bong is uitgerust met een licht gebogen, comfortabel, uitlopend mondstuk dat je een geweldige grip geeft.

Deze Acid Dabs Percolator Bong is dus geschikt voor zowel het dabben als het normale werk! 

Specificaties:
• Hoogte: 39 cm
• Diameter: 110/60/38 mm
• Socket size: 18.8 mm
• Downpipe: vaste downstem met losse bowl en nail + vapor dome
• Kleur: groen / transparant
• Materiaal: borosilicaat glas
• Glasdikte: 5 mm
• Bijzonderheden: 1x slitted inline percolator, 1x flat showerhead percolator

Inloggen

account aanmaken