Tsunami Button Spore Double Honeycomb Bong Blue

Deze vette percolator bong heeft het allemaal.
Tsunami Button Spore Double Honeycomb Bong Blue - Waterpijp-bong.nl
Tsunami Button Spore Double Honeycomb Bong Blue - Waterpijp-bong.nl Tsunami Button Spore Double Honeycomb Bong Blue - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: GBT015BL
Voorraadindicatie:   UITVERKOCHT
Prijs: € 199,00

Voorraadindicatie: :
0

Deze Tsunami Button Spore Double Honeycomb Bong Blue is gemaakt van eersteklas glas en uitgerust met een reeks percolators, die allemaal samenwerken om een ​​ongeëvenaarde hit af te leveren. Deze geweldige bong van Tsunami heeft het allemaal: een spore percolator, een dubbele honeycomb percolator, een geperforeerde spatbescherming en zelfs ijsinkepingen, allemaal in één buitengewoon smoke rig.

Terwijl je trekt, reist de rook door de versterkte vaste downstem, waar het eerst de sporenpercolator bereikt. De spleten in de percolator verdelen de rook in kleinere deeltjes, waardoor het oppervlak groter wordt en de rook aanzienlijk afkoelt.

Terwijl de rook omhoog beweegt in de dubbele honeycomb percolator waar een enorme hoeveelheid kleine gaatjes de rook die erdoorheen gaat verder verdelen, voor de perfect filtering. Een geperforeerde spatbescherming (splash guard) voorkomt dat het water in de buis spettert en het in de bong houdt, waar het hoort. Als klap op de vuurpijl zijn er ijsinkepingen in de buis boven de spatbescherming geplaatst, zodat je een paar ijsblokjes in de buis kunt plaatsen voor een hit die zo fris is als een winterbriesje.

Deze rechte percolator ijsbong is versierd met maria’s (geduwd glas dat resulteert in decoratieve uitstulpingen) op zowel de buis als op het lichaam, wat dit stuk niet alleen een unieke uitstraling geeft, maar je ook een betere grip geeft. Een gouden Tsunami Glass-logo is te vinden op de body, de buis en de vaste downstem. 

Specificaties:
• Hoogte: 41 cm / 16"
• Socket size: 14,5 mm
• Downpipe: vaste downstem met losse female bowl
• Kleur: transparant / blauw
• Materiaal: borosilicaatglas
• Bijzonderheden: spore percolator, dubbele honeycomb percolator, ice notches, splash guard

Inloggen

account aanmaken