Black Leaf Mercury Boxed Dab / Crack / Herbs Bong Set

Complete 2-in-1 set, ideaal als cadeau.
Black Leaf Mercury Boxed Dab / Crack / Herbs Bong Set - Waterpijp-bong.nl
Black Leaf Mercury Boxed Dab / Crack / Herbs Bong Set - Waterpijp-bong.nl Black Leaf Mercury Boxed Dab / Crack / Herbs Bong Set - Waterpijp-bong.nl Black Leaf Mercury Boxed Dab / Crack / Herbs Bong Set - Waterpijp-bong.nl Black Leaf Mercury Boxed Dab / Crack / Herbs Bong Set - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: 2118080
Voorraadindicatie:   UITVERKOCHT
Prijs: € 89,00

Voorraadindicatie: :
0

De geweldige Black Leaf Mercury Boxed Dab / Crack / Herbs Bong Set is een 2-in-1 set dat bestaat uit een 'Mercury' bong uit de 'Black Leaf' 'Astronauts' serie met een kruidenkom (bowl) en een kwartsbanger met een hoek van 45 ° en een 'Spaced out Astronauts' glazen shotgun puurpijp voor de snelle hit tussendoor. Elk glazen deel wordt veilig opgeborgen in een hardschuimbed, verpakt in een harde kartonnen doos met draagriem voor veilig transport!

Dankzij de banger veranderd de ‘Mercury’ in een oil-rig voor het roken van waardevolle olie, was, hars, crack of een ander middel. Plaats de banger op de bong en verwarm de banger met een brander. Laat even afkoelen en breng vervolgens de olie of de was met een dab tool in de banger. Adem dan de resulterende stoom in en geniet ervan!


De banger is gemaakt van kwartsglas dat, in tegenstelling tot borosilicaatglas, permanent hittebestendig is - de hitte wordt beter en langer bewaard, wat erg belangrijk is voor het dabben.

Attentie:
De oliekom (banger) moet alleen aan de onderkant en rondom verhit worden, om bartsten door de uitzetting van het materiaal te voorkomen.

Specificaties:
• Hoogte: 23 cm
• Diameter: 38 mm
• Socket size: 14.5 mm
• Downpipe: downstem met losse bowl
• Kleur: blauw / transparant
• Materiaal: borosilicaat glas
• Glasdikte: 4 mm

 

 

Inloggen

account aanmaken