Ejector Ice Bong incl EaB bowl zwart

De ‘ejectable’ rookrevolutie met Eject-a-Bowl.
Ejector Ice Bong incl EaB bowl zwart

Artikelnr: 0GB112BK
Voorraadindicatie:   Op voorraad
Prijs: € 57,00

Voorraadindicatie: :
1

De Ejector Ice Bong black is speciaal ontwikkeld om het beste uit de Eject-a-Bowl te halen. De versterkte mondring, de Eject-a-Bowl en het Ejector logo op de ijsbong zijn in bijpassende kleur uitgevoerd.

De ‘ejectable’ rookrevolutie voor je bong of waterpijp. Eject-a-bowl betekent een evolutie in de technologie van het roken van een bong. 

Eject-a-bowl is zeer eenvoudig in gebruik. Door het conisch gevormde rubber past de Eject-a-Bowl op vrijwel alle verkrijgbare bongs. Vul zoals gebruikelijk de kop van de Eject-a-Bowl en steek het te roken mengsel aan. De bowl bevat een mechanisme met een veer. Door de kop iets naar beneden te drukken, kun je de hoeveelheid rook regelen. Druk je de pijpkop iets in, dan krijg je net iets meer rook om te inhaleren, waardoor de hit van de waterpijp wat steviger aankomt. Tussen de inhalaties door kun je de pijpkop iets naar beneden duwen om wat as uit de bong te werpen, waardoor de tabak of het kruid waarmee de pijpkop is gevuld, continu een optimale verbranding heeft. Wanneer je al het materiaal in de Eject-a-Bowl verbrand hebt, duw je de pijpkop naar beneden om as en restjes uit de kop te verwijderen. Op en top eenvoudig en je Eject-a-Bowl is binnen no-time weer klaar om gevuld te worden.

Specificaties: 
• Hoogte: 38 cm
• Diameter: 45 mm
• Kleur: zwart / black
• Materiaal: glas
• Bijzonderheden: Eject-a-Bowl, ice notches

 

Inloggen

account aanmaken