Tsunami Sprinkler Perc Quad HoneyComb Chamber Green

Oil rig met met krachtige percolators!
Tsunami Sprinkler Perc Quad HoneyComb Chamber Green - Waterpijp-bong.nl
Tsunami Sprinkler Perc Quad HoneyComb Chamber Green - Waterpijp-bong.nl Tsunami Sprinkler Perc Quad HoneyComb Chamber Green - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: GBT009GR
Voorraadindicatie:   UITVERKOCHT
Prijs: € 179,00

Voorraadindicatie: :
0

De Tsunami Glass Sprinkler Perc Quadruple HoneyComb Chamber Vapor Bong Green is echte eyecatcher. Niet alleen een lust voor het oog, maar het dabben met deze olie bong is fenominaal!

Als je een echte concentraat liefhebber bent, een echte dabber, en op zoek met naar een goede oil smoking rig, hoef je niet verder te zoeken. Deze torenhoge schoonheid is gemaakt van borosilicaatglas van topkwaliteit en uitgerust met een reeks percolators, die allemaal samenwerken om je een super ​​hit te leveren!

Terwijl je de lucht aantrekt, beweegt de rook door de versterkte downpipe, waar het eerst de sprinklerpercolator bereikt. De gebogen buizen van de sprinkler percolator, die zich op de bodem van de waterpijp bevindt, creëren een buitenluchtstroom die de rook en het water tegen het lichaam van de waterpijp terugkaatst, waardoor de rook aanzienlijk kan afkoelen.

Terwijl de rook omhoog gaat, splitst deze zich op vier wegen naar de viervoudige HoneyComb kamer. Deze kamer bestaat uit vier buizen met een HoneyComb Diss in het midden. Elk van die HoneyComb-schijven beschikt over een groot aantal gaten. Deze gaten scheiden de rook die overgaat in kleinere deeltjes, waardoor het oppervlak groter wordt, waardoor de rook veel sneller kan afkoelen. Het enige dat overblijft als de rook het comfortabele, omrande mondstuk verlaat, is een zijdezachte hit die alle mooie smaken behoudt die uw krachtvoer te bieden heeft, maar uiterst zacht is voor de keel en de longen.

Gouden Tsunami Glass-logo's worden van boven tot onder door de waterpijp geplaatst. Gekleurde accenten zijn te vinden op de sprinklerpercolator, de HoneyComb Discs en op de rand van het mondstuk en de extra dikke voet.

Specificaties:
• Hoogte: 54 cm
• Joint socket size: 18.8 mm
• Down pipe: vaste downstem met losse female dome + nail
• Kleur: transparant / groen
• Materiaal: borosilicaat glas
• Glasdikte: 6 mm
• Bijzonderheden: viervoudige honeycomb percolators, sprinkler percolator

Inloggen

account aanmaken