Tsunami Glass Twisted Showerhead Recycler Bong Blue - Waterpijp-bong.nl
Tsunami Glass Twisted Showerhead Recycler Bong Blue - Waterpijp-bong.nl

Tsunami Glass Twisted Showerhead Recycler Bong Blue

Indrukwekkende bong van Tsunami Glass.
Artikelnr: GBT007BL
Prijs: € 144,00
Merk: Tsunami Glass
Voorraadindicatie:   UITVERKOCHT
  • Beschrijving
  • Beoordelingen

De Tsunami Glass Twisted Showerhead Recycler 12" Bong Blue heeft een verbazingwekkende percolatiekracht in een twisted design. De blauweTwisted Showerhead Recycler bong van Tsunami Glass heeft alle functies om je de hemel in te krijgen. Het is uitgerust met een showerhead percolator, zes externe gedraaide buizen en een gebogen mondstuk waarmee je in een meer ontspannen, relaxte positie kunt roken.

Terwijl de rook door het vaste, extra verstevigde downstem stroomt, bereikt het de showerhead percolator waar het door de meerdere spleten naar buiten komt. De spleten verdelen de rook in kleinere deeltjes, waardoor het oppervlak groter wordt en de rook aanzienlijk afkoelt voordat deze de bovenste kamer in stroomt.

Van daar splitst de rook zich op zes manieren door de externe buizen, waar het terug in de hoofdkamer wordt geduwd voor een nieuwe filtratieronde. Zodra de rook uit het mondstuk komt ervaar je een perfecte smooth hit die vol van smaak is, maar ongelooflijk zacht voor de keel en de longen.

De Twisted Showerhead Recycler Bong is gemaakt van helder, hoogwaardig borosilicaatglas dat bestand is tegen extreme temperaturen. Gekleurde accenten zijn te vinden op de showerhead percolator, de externe buizen, de rand van het mondstuk en de extra dikke voet en op de rolstoppers van de 14,5 mm glazen bowl. 

Kortom: een zeer indrukwekkende bong van Tsunami Glass, van hoge kwaliteit om goed stoned van te worden.

Specificaties:
• Hoogte: 30,5 cm
• Socket size: 14,5 mm
• Downpipe: vaste downstem met losse bowl
• Kleur: blauw
• Materiaal: borosilicaat glas
• Bijzonderheden: 6 externe gedraaide buizen, showerhead percolator

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Win een Grace Glass bong SMS actie bij waterpijp-bong.nl

Inloggen

account aanmaken