Tsunami Triple HoneyComb Heart Perc Bong Blue

Zijdezachte smooth hits met deze verstevigde bong!
Tsunami Glass Straight Ice Bong met Triple HoneyComb Heart Perc - Waterpijp-bong.nl
Tsunami Glass Straight Ice Bong met Triple HoneyComb Heart Perc - Waterpijp-bong.nl Tsunami Glass Straight Ice Bong met Triple HoneyComb Heart Perc - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: GBT011BL
Voorraadindicatie:   UITVERKOCHT
Prijs: € 163,00

Voorraadindicatie: :
0

De Tsunami Glass Straight Ice Bong met Triple HoneyComb Heart Perc is gemaakt van extra dik, massief glas en uitgerust met niet één, maar drie HoneyComb-schijven in het hart van de bong, die allemaal samenwerken om een ​​hit te leveren die soepel is en niet te vergelijken! De Straight Ice Bong Triple HoneyComb Heart Perc van Tsunami Glass heeft het allemaal: een drievoudige HoneyComb percolator, een geperforeerde spatbescherming (splash guard) en zelfs ijskorven (ice notchers), alles in één uitzonderlijke smoke rig.

Bij het zuigen aan de bong beweegt de rook door het versterkte vaste downstem, waar het de drievoudige HoneyComb-schijfpercolator bereikt. De drievoudige honingraatschijfpercolator is uitgerust met een enorme hoeveelheid kleine gaatjes die de rook scheiden in kleinere deeltjes, waardoor het oppervlak groter wordt en de rook aanzienlijk wordt afgekoeld, voor een perfecte smooth hit.

Deze rechte percolator Tsunami ijsbong is versierd met "maria's" (geduwd glas dat decoratieve uitstulpingen oplevert) op zowel de buis als op het lichaam, waardoor de bong niet alleen een uniek uiterlijk krijgt, maar je ook een betere grip krijgt. Een gouden Tsunami Glass-logo is te vinden op de body, de tube en de vaste downstem.

Deze percolator waterpijp van Tsunami Glass is een geweldige rig, van uitmuntende kwaliteit.

Specificaties:
• Hoogte: 42,5 cm
• Diameter: 45 mm
• Joint socket size: 18.8 mm
• Kleur: blauw
• Materiaal: borosilicaatglas
• Glasdikte: 6 mm
• Bijzonderheden: ice notches, 3-voudige honeycomb percolator, extra dikke en verstevigde voet

Inloggen

account aanmaken