• Dagen
  • Uren
  • Min
  • Sec

Tijdens het Pinksterweekend nu 15% korting. Code "EXTRA15".

Tsunami Glass Donut Sprinkler Ice Bong 18" Clear

Say what? Say what again?! WOW!
Tsunami Glass Donut Sprinkler Ice Bong 18" Clear - Waterpijp-bong.nl
Tsunami Glass Donut Sprinkler Ice Bong 18" Clear - Waterpijp-bong.nl Tsunami Glass Donut Sprinkler Ice Bong 18" Clear - Waterpijp-bong.nl Tsunami Glass Donut Sprinkler Ice Bong 18" Clear - Waterpijp-bong.nl Tsunami Glass Donut Sprinkler Ice Bong 18" Clear - Waterpijp-bong.nl Tsunami Glass Donut Sprinkler Ice Bong 18" Clear - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: GBT029CL
Voorraadindicatie:   UITVERKOCHT
Prijs: € 225,00

Voorraadindicatie: :
0

De Tsunami Glass Donut Sprinkler Ice Bong 18" Clear is nieuwe bong Tsunami Glass van hoge zeer kwaliteit met een uniek design. Zou het nóg beter worden dan dit?

Deze 18 inch (45,5 cm) grote Tsunami Glass Donut Sprinkler Ice Bong zal je verbazen met zijn verbazingwekkende eigenschappen, zoals: een versterkte vaste downstem, een sprinklerpercolator, een donutpercolator en ijsinkepingen, die allemaal naadloos samenwerken om je die uiteindelijk gefilterde geweldig hit te bieden waar je U tegen zegt.

De Tsunami Glass Donut Sprinkler Ice Bong 18" Clear bestaat uit twee kamers, elk uitgerust met een eigen percolator. Als je hit van de bong neemt, trekt de rook door de versterkte vaste downstem en in de sprinklerpercolator in de onderste kamer. De sprinklerpercolator creëert een buitenwaartse luchtstroom, die de rook en het water tegen het conisch gevormde deel van de bong stuwt, waardoor de rook aanzienlijk kan afkoelen.

Van daaruit gaat de rook naar de bovenste kamer, waar de donutpercolator de rook in cirkels ronddraait. Deze constante luchtstroom verzacht de hit, zodat je hit lekker zacht en comfortabel wordt. Om het af te maken heeft de hals van de bon ijsinkepingen (ice notches), waardoor je een mooie hoeveelheid ijsblokjes in de hals kunt doen, dat voor een frisse en nóg comfortabelere hit zorgt.

Deze unieke percolator ice bong van Tsunami Glass wordt compleet geleverd met een vrouwelijke bowl met ingebouwde screen en handvat voor gemakkelijk tillen. Het is gemaakt van hoogwaardig helder borosilicaatglas.

Specificaties:
• Hoogte: 45,5 cm / 18"
• Socket size: 18,8 mm
• Downpipe: vaste downstem met losse female bowl
• Kleur: transparant / clear
• Materiaal: borosilicaat glas
• Bijzonderheden: sprinkler percolator, donut percolator, ice notches, uniek design

Inloggen

account aanmaken