Bong shop

Resultaten 1 - 4 van 4

Bio Hazard Mini Sidecar 2x Honeycomb Oil Rig

Geweldige sidecar olie bubbler van Bio Glass.

Prijs:€ 60,00

Bio Hazard Honeycomb Tornado Disc Oil Rig

Super complete mini olie bong met percolators.

Prijs:€ 82,00

Bio Hazard Stemless Double Grid Perc Bong

Vette Bio Glass Bong met 2 goede percolators.

Prijs:€ 139,00

Bio Hazard Double Gun Barrel + Wheel Perc Bong

Innovatief design met geweldige percolators!

Prijs:€ 149,00

Bong winkel online - De grootste en beste

In onze bong shop vind je de beste en goedkoopste bongs die je kunt online kunt kopen. In onze online bong winkel vind je op deze pagina het complete assortiment bongs die we op dit moment beschikbaar hebben. Waterpijp-bong.nl is de grootste en beste bong shop van de Benelux.

Het voordeel van online een bong kopen t.o.v. een fysieke shop is dat je alles op je gemak kunt uitzoeken en vergelijken. De prijzen in onze online bong shop liggen ook een stuk lager dan die van een normale winkel. Ook is het eenvoudig allerlei bijhorende opties en accessoires gelijk mee te bestellen. Zodra je alles hebt gevonden wat je zocht, wordt je bestelling netjes naar het opgegeven afleveradres of afhaallocatie gestuurd. Het (anoniem) bestellen van een bong is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Als je hulp nodig hebt bij het kopen en uitkiezen van een goede bong, of als je ergens vragen over hebt, neem dan contact met onze bong shop medewerker op. Hij of zij helpt je graag verder!

 

Volledig assortiment bongs

In dit overzicht van het volledige assortiment bongs van de Nederlandse online headshop Waterpijp-bong.nl uit Dordrecht. Hier vind je jouw bong die bij jou past. Bekijk de specificatie van je gewenste bong, qua afmeting zoals hoogte en diameter, kleur, diameter van het mondstuk, enz. Wil je een nieuwe bong kopen, dan zit in ons assortiment zeker iets wat je zoekt. Bongs en alle andere artikelen uit onze shop worden wereldwijd verstuurd.

Inloggen

account aanmaken