Black Leaf Galileo's SteamOmeter Recycler Dab Rig

Wauw! Retro futuristische steampunk bong!
Black Leaf Galileo's SteamOmeter Recycler Dab Rig - Waterpijp-bong.nl
Black Leaf Galileo's SteamOmeter Recycler Dab Rig - Waterpijp-bong.nl Black Leaf Galileo's SteamOmeter Recycler Dab Rig - Waterpijp-bong.nl Black Leaf Galileo's SteamOmeter Recycler Dab Rig - Waterpijp-bong.nl Black Leaf Galileo's SteamOmeter Recycler Dab Rig - Waterpijp-bong.nl Black Leaf Galileo's SteamOmeter Recycler Dab Rig - Waterpijp-bong.nl Black Leaf Galileo's SteamOmeter Recycler Dab Rig - Waterpijp-bong.nl

Artikelnr: 2018144
Voorraadindicatie:   UITVERKOCHT
Prijs: € 299,00

Voorraadindicatie: :
0

De Black Leaf Galileo's SteamOmeter Recycler Dab Rig is zonder twijfel een zeer unieke en bijzondere bong, dat zeker indruk maakt op je vrienden. Zoek je een special dab rig, dan is de SteamOmeter bong een goed keuze!

Het is typerend voor steampunk wereld dat de industrialisatie gepaard gaat met allerlei soorten machines en apparatuur die worden bediend met stoom, niet met elektriciteit. 'Galileo's SteamOmeter' is een schoolvoorbeeld van een retro-futuristische stoommachine, buitengewoon, extravagant en toch volledig en uitstekend functioneel. De rig in steampunk-stijl zit boordevol retro-futuristische details, waaronder tandwielen, schroeven, een manometerdrukmeter en een nitro-condensor die een felgroene glycerine-oplossing bevat. D koperen coating maken Galileo's SteamOmeter een echt juweeltje en bijna te goed om mee te dabben of te roken - bijna, omdat het te leuk is om het te doen met deze geweldige bong!

De geweldige percolator olie bong van Black Leaf is technisch geavanceerd en biedt zowel een excentrieke als zeer stijlvolle manier om te dabben. De rig is 28 cm / 11 inch hoog en is uitgerust met een drumpercolator die naadloos samenwerkt met de recyclingbuizen om je hits krachtig te filteren en te koelen. Het stuk is gemaakt van hoogwaardig borosilicaatglas en is afgewerkt met een prachtige koperlegering. De aandacht voor detail van dit unieke stuk is verbluffend en de kwaliteit van de constructie betekent dat deze rig jarenlang meegaat en perfect presteert.

Deze futuristische rig met stoommachine-thema heeft een versterkte, vaste downstem met een 14,5 mm vrouwelijk socket en wordt geleverd met een kwarts-banger en een helderglazen carb cap, die de stroomproductie een boost geeft. Natuurlijk kan je de rig ook voor kruiden e.d. gebruiken, door simpelweg de banker te vervangen voor een normale bowl. De drumpercolator is uitgerust met talrijke sleuven die de koeling scheiden en de bubbelende rook filteren terwijl deze door het water wordt getrokken. Alsof dat nog niet genoeg is, voegt de ingebouwde recyclingfunctie van de rigs nog meer filtratie toe, door het verhoogde water te laten terugstromen en verrijkt met verse zuurstof, wat resulteert in een zuiverdere hit die vol van puurdere smaak is, maar veel minder hard voor keel en longen. De rig zit op een stabiele tandvormige, ronde glazen voet en het omrande mondstuk is perfect gebogen voor comfortabel gebruik.

Vanwege de speciale, individuele productie van het decor op basis van koperlegering, zal elke SteamOmeter-installatie van Galileo uniek zijn. De rig heeft een decoratief Black Leaf-embleem op de ronde voet dat is afgewerkt in koper. De rig kan met warm water worden gereinigd en gaat bij correct onderhoud jaren mee. Maak indruk op al je vrienden en til je glascollectie naar een hoger niveau!

Specificaties:
• Hoogte: 28 cm
• Diameter: 51 / 18 mm
• Socket size: 14,5 mm
• Downpipe: vaste downstem met losse banger
• Kleur: koperkleurig
• Materiaal: borosilicaatglas, koper / koperlegering
• Glasdikte: 5 mm
• Bijzonderheden: drum percolator, zeer uniek design

Inloggen

account aanmaken